min buss går om 5min


måste springa hejdå! :D

hästnördar

Tjenamors.
Jag och agnes spenderade ungefär resten av denna härliga dag hos hästarna. Jag fick för mig att rida igen i nån random grupp och fick nektar, uknow. Agnes fick chartreuse.
VI ÄROOOOO ALLA HÄSTE NÖRDARRR!
Nä nu ska jag vara seriös, eftersom jag alltid är så seriös.Efter så slog jag i huvudet i en kant, och agnes tappade min mobil i golvet ett tjugotal gånger, och varje gång gör den likadant - dampar, lyser rött, startar om sig och byter bakgrunsbild. det blev lite längtråkigt efter ett tag.

Imorgon(kväll?) bär det iallafall av mot norrtälje och jag kommer spendera 4 dagar med den person ja älskar mest, wiho jag längtar ! Och visst uppskattade ni min fina bild imorse, självklart är den oredigerad.. Har ni tur så kanske jag bjuder på en "smashed potato" imorgon för märtas skull, så håll ögonen öppna gott folk! Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll och som ni märker är jag på väldigt gott humör idag, och ja, jag undrar också varför. Puss och kram :)


spanska

Sitter just nu i datasalen och har spanska. Sen drar jag med agnes till stallet
Ses när jag kommer hem ! :)

goodmorning sunshine!


Såhär ser jag ut idag då. Dagens frukost består utav riskakor med ostsmak.
so long amigos!

snart sommarlov!

44 dagar kvar, hoppas det går snabbt. Pallar fan inte vänta längre -.-

Idag har inte hänt något speciellt, vi har börjat med filmer på svenskan och fick en jättebra start på våran. not. Alla är 5-6 st o varje grupp förutom jag och ella, som är ensamma. Haha, kommer aldrig att gå xd Iallafall så slutade vi typ kvart i två, vilket var skönt. Jag gick hem till mamma och somnade, och vaknade av att neeten min kära syster kom in i mitt rum och hade bakat jättegoda kakor, och ja fick 5 stycken wiho! Sen kollade jag på the hills jättelänge. Nu sitter jag här, har inte mkt att göra men ska väl ta och äta något. hej så länge!

dresscode



Tights som jag har klippt i , h&m. Jacka, h&m. linnen, gina.
Ringar, armband, halsband, örhängen från olika.

parfyym

Mamma väckte mig otroligt tidigt imorse innan hon skulle på planet till belgien och undrade om det var någon speciell parfym jag ville ha, det var tydligen väldigt billigt i taxfree, och jag som var helt inne i min sömn kunde inte komma på namnet på britney spears - hidden fantasy så det lät ungefär såhär:

Jag:
Men den är.. ehm.. taggig, röd.
Mamma: Hm va? Men det finns ett paket här med massa små flaskor från dior...
Jag: Äpplen! Jag vill ha domdär äpplena, domdär röda och gröna!
Mamma: Åhh dom finns här.. Ett paket med båda två!
Jag: Dom vill jag ha.
Mamma: Sen finns det nån från britney här som verkar popurlär..
Jag: *trött* men ta äpplena nu, jag vill ha dom.
Mamma: Hidden fantasy heter den!
Jag: JA DEN VILL JAG HA JU!
Mamma: Men bestäm dig.
Jag: Men köp nån av dom
*klick* sen somnar jag igen.


så förhoppningsvis kanske hon kommer hem med någon av dom, man vet aldrig.

s ö n d a g

Tjena!
Dagen började med att jag och neeten åkte direkt till cafe solo för att äta "frukost-lunch" det blev chai latte och focaccia för mina del haha, och N tog sushi som vanligt. Sen solade vi en stund, 15 minuter idag också. Efter det gick jag till sofia, och satt där ett tag tills hon kom ut och va klar, och vi gick och mötte hennes kompisar typ. Sen gick vi till ica i huvudsta c och köpte engångsgrill, marsmallows, hamburgare och sånt, Sen drog vi till nakenberget och satte oss där och hade trevligt. Dom satt och pratade om deras tränare och vad han hade sagt om dom på nått utväcklingssamtal, fatta inte ett skit.

Sen drog jag för att ja skulle äta hos min pappas tjej och påvägen så tänkte jag möta upp agens för hon baxa mina nya solglasögon (förvånande?) haha agnes agnes :D Och när ja va påväg därifrån så får jag sms av nå "henke" som visade sig vara en av tjejerna som var där med sofia o co. som ville kolla upp om jag skulle äta eller dissa sofia för nån annan. Supermoget? Har fan aldrig träffat bruden förut och sen kommer hon och kollar upp saker och ting? Folk har fan egna munnar..  Men iaf, agnes, tova mm va typ på huvustafältet och de va långt så ja orkade inte gå dit och åkte istället och åt, sen kom jag hem och satte mig vid datorn och käka bananer, haha.

Jag och agnes bestämde också aldeles nyss att jag ska ta ledigt en dag från skolan och så åker vi till hennes land på onsdag och firar valborg mm och kommer hem på söndag, kommer bli hur mysigt som helst ju kan jag tänka mig :D Aja det var allt. Im out! Peace

mina nya


här snackar vi kärlek!

färga håret

Har funderat på det ett bra tag nu, bara att dra till frisören och slinga upp mitt hår lite. Bill ha en naturligare, flerfärgad nyans och inte mitt ultra-vit-blonda även fast jag älskar det ^^ Såhär vill ja ha ungefär:


i promise

Ja, jag är väääldigt dålig på uppdatering med mera.
Men nu lovar jag er :

Dundundudud.. när jag kommer tillbaka till mamma, så SKA jag ha hittat min kamerasladd, och då ska jag göra ny design, jag ska börja uppdatera mera regelbundet, göra fler videobloggar och mer bilder och mm!

Idag köpte jag ett par nya solbrillor faktiskt, röd kant, grymt snygga! Bara 99kr. Köpte även ett par lila örhängen och present till sofia m. Märta kanske ska fota mig igen snart , då blir det fina nya bilder till bloggen hoppas jag ju, wihoo! Tog även en tripp till solariumet, det blev en 15-minutare denna gång (man måste ju jabba igång brännan!) Sofias partyy var ju ganska lyckat också , mkt fina människor o så (: Aja kom ihåg va jag har sagt nununu ?! Puss

rip min dusch

Vet ni vad?
när jag kom hem så fick ja reda på att värmen inte funkar i huset för dom håller på och bygger och håller på med massa rör och så så när jag kom hem från träningen så pappa ba "visst har du väl duschat på träningen?" jag fick panik och typ kom på att de va idag dom skulle stänga av. DÖÖÖÖH tror ni jag ska duscha i iskallt vatten? Knappast! Thank god for parfym typ :/ så nu är jag mkt deprimerad, värmen sätts inte igång för än imorgon 5.00 och palla duscha på morgonen  :( Har ätit några mackor till middag och nu ska jag bara spela wow i nån timme sen lägga mig och läsa. Idag hände inte särsillt mycke som vanligt, men när jag kom till skolan och gick in i omklädningsrummet, så skulle jag ta av mig mina vita ballerinaskor, och då ser ja att det är RÖTT i hela skon och ja va WTF? så jag typ hoppar runt och blir fett rätt och då kommer det blodpår efter mig överallt XD det visade sig att jag typ krrossat min tå utan att känna nått, men fan va blodigt de vart. Sen har jag somsagt tränat och läst. Dör för boken<3 fäääck va bra den är! aja vi ses :)
Ajuste! vi fick våra lagfoton idag också, haha jag blev faiiiil.

bilder från innan skolan imorse (neeten försökte störa)

typisk linda-min haha XD


happppyyface!

tråkig dag

Hej allihopa. Jag vet att ajg måste bli bättre på att lägga ut bilder, videos mm. men det är lite svårt nu när ja bor hos pappa, så sluta inte läsa min blogg för de, för d kommer att bli mkt bättre om nån vecka eller så! Men ja håller ur uppdaterade hela tiden som vanligt, of course! Idag har det inte hänt något speciellt i skolan eller så. Däremot har jag blivit besatt av en bok (okej anna, du har rätt!) "om jag kunde drömma" första twillight boken, så den och wow är i stort sätt vad jag har pysslat med sen jag kom hem ^^ Nu hade jag tänkt att börja tänka på refrängen och sen lägga mig och läsa ett tag (man är ju duktig?!) och ja, det var väl det. Puss och kram och sluta aldrig läsa min blogg! :D Den är ju bäst lr hur? ;)

skola y ridning

Igår : Hade skola, var trååkigt. Slutade typ halv 2 Å(skulle igentligen slutat kvart i) sen rullade jag hem till mamma och körde wow på neetens dator. Sen vid 4 typ gick jag till stallet och red, fick nikkie, gick ovanligt bra :D Sen aa, gick jag hem och åt, skulle ha vart ute och sprungit med agnes men så blev de visst ikke :( Nu sitter ja här på morgonen ^^ Ska snart till skolan för jag får inte komma försent till träslöjden (=arne dampanfall) så aa, hare bra!

helg

Tju :>
Igår typ, så drog jag till agnes mitt på dagen när hon väckte mig (typ 1) och vi typ gjorde nått^^ Juste vi vi drog till klotterberget o rökte vattenpipa höhö. Sen på kvällen va hon och ja barnvakt till hennes lillasyster för dom hade ff, och vi typ käka billys-pizza och gungade , sen träffa vi verran, tova, carro och linda ett tag för dom kom sen. Sen satt vi och glodde på happy feet. Idag så väckde agnes mig igen (halv 2) och jag duschade och fixa mig sen typ halv 4 så rullade jag till henne och vi käka lite sen gick vi och mltte tova i centrum, sen tog tuben till odenplan där vi gick till ett internetcafé och lana lite left 4 dead och wow, haha. Sen tog vi bussen hem. Nu sitter ja här och spelar lite, pusshej! (imorgon är det skola :()

linda goes oduktig

Förlåt älskade läsare :D Jag har helt enkelt inte haft nått intressant att skriva om så de har inte blivit av :/ Men nu sitter jag hos pappa, ska va ahr i två veckor (:o) och har inte ett skit att göra. Idag i skolan så hade vi thaiboxning, de va jobbigt och träkigt ^^ Men iaf, efter de så drog jag till tandläkarn, fick bedövning igen så jag inte inte kunde le eller nått, bedövad i hela jävla munnen xd Sen kom jag tillbax en halvtimme innan vi sluta typ , haha! Alla garva åt mig för ja typ inte kunda snacka ordentligt ;< Men iaf, ikväll är inget planerat, så säg till eller så får ja sitta och g33ka wow hela kvällen , pusshej :)

tisdag

När jag vakande idag trodde jag det var måndag. Måndagar börjar jag 9.25. När jag kom sluta träslöjden, och jag har typ icke godkänt i träslöjd, arne skällde ut mig förra lektionen förra veckan och ni kan ju tänka er hur glad han blev idag? Det ledde tyvärr till bråk mellan mig och min klassföreståndare också -.- Slutade med att jag typ stod och skrek på henne, hehe. You deserve it bitch. Men iaf, jag var glad när vi slutade. Och åkte direkt till agnes skola i odenplan och mötte upp henne, sen drog vi till henne ett tag y sen ut. Till klotterberget med folk, mysigt som fan :) Dom sprängde en tom kanna, haha typ dog. Aja gjorde ett försök till ett videoinlägg imorse men jag visste inte vad jag skulole säga så.. Nu ska ja kolla på satc, pussar!

nya glajjor!

haha jag älskar att säga glajjor
glajjorglajjorglajjorglajjorglajjorglajjor :''''''''''''D

men visst erom lagom snygga?!

+ att jag har färgat håret och utväxten så nu har jag blekt bort varenda hjärncell i mitt huve och även alla orange pigment i mitt hår ;) hehehe
(jagärfortfarandeosminkad!)

jag har tråkigt

Hej på er!
Jag har sjukt tråkigt just nu, har inget att göra. Vill skriva nått jätteintressant i bloggen men de går ju inte haha xd jag har solat idag, blev lite brun .. och fick fräknar :( Har kollat på tv, ätit billys-pizza, kollat på film, spelat wow, vad ska jag göra nu lixom ? Vilket liv ^^ Bara jag och neeten hemma, tråk som fään. Ut och springa kanske? Bara kanskekanske..
AGNES KOM HEM VAVAVAVA?!?!?! och SOFIA TRÄFFA MIG VAVAVVAVAV?!
jag är uttråkad (för tusende gången), puss på er.

sommarväder

Tjena alla läsare. Ligger just nu och kollar på "dark water" den går på 4:an. (Minnen från qlan visst märta?!) Men ialafall den är typ väldigt läskig hah^^ Innan den så såg jag "the wedding date" som var sjukt söt också :) Idag fick vi gäster eftersom det typ är påsk, och jag låg på balkongen och drack ciiider och solade i de sjukt vara vädret, det märks inte att det är vår fan, det är ju typ sommar i luften? Skulle inte förvåna mig om jag vaknar upp imorgon och ser gröna träd, gräs och blommor ute! Men två saker som inte glädjer mig är att det snart är skola igen :/ och min kameraladdare är borta, har inte använt kameran på veckor! Sen saknar jag ju agnes så sjukt mkt, även fast hon åkte i tisdags :$ kom hem sötnus!<3 Och btw så behöver jag mooonneey! Känns som jag aldrig köper nya saker även fast jag shoppar typ hela tiden! Jag behöver en liten axelväska, en skitsöt blommig kjol från h&m och ett par skitsnygga solglajjor från ginatricot! Hela min garderob är vinterfylld känns det som, förutom mina 1000 kjolar och tights ^^  Men iallafall, ni fattar? Langa pengar :D Pusspuss.

kass uppdatering

Förlåt kära läsare för urusel uppdatering idag, skriver mer imorgon.
Sov gott! :)

godmorgon

Tjeeena! Jag sitter här och dricker ett glas cola (eh.. :$) och har skittråkigt. Har precis ätit klart min frukost och jag vill köra wow men såklart kommer neeten köra typ hela dagen-.- Igentligen vill jag uuut och leka med alla fina människor, min ikke, alla är typ bortresta :( Mamma skulle iaf komma hem tidigt idag så vi kanske hittar på nått. Aja. Juste! Fick med mig en ny väska hem igår också, svart skinnimmitation. Snygg för att vara så billig ;D Nu har jag inte mkt mer att skriva om, pusspuss!

vi har haft tråkigt

Idag har jag och neeten haft så tråkigt att vi bara har hittat på en massa sätt att plåga varandra på. Vi har kört dedär med att man ska putta till en snurrande enkrona och den som stannar den får ett slag på knogen, och just nu slåss vi som galningar. Den enda regeln är att om man träffar huvet så får den andra ett straffslag. Nu ska vi dra till affären och köra sönder varann med kundvagnes, seya! :D


det ser mkt värre ut i verkligheten xd

shopping, woho!


två par ballerinor, leggings, lila vårjacka, tröja med ficka & chai tea :)


Puder, marcara (valume nano defenition), kedjearmband me saker på^^, fyra st olika ringar och en hårklämma :D

Sen måste jag bara passa på att meddela er att detta är mitt 100 inlägg i denhär bloggen, grattis på mig!

härlig dag!

Gud vilket härligt väder det var idag också :)
Det började med att agnes bad mig komma till henne så jag tog en dusch och fixade mig och sen begav jag mig till henne. Vi mötte upp tova och stoffe, linda och en till tjej vid tuben och sen åkte vi in till fridhemsplan, där vi gick in på ica oxh köpte engångsgrill, skitmkt läsk och köörv! Efter det drog vi ner till rålis och satte oss vid en fin strand, och sen kom candy, mimmi, verran och två av candys kompisar, sen kom tre till som jag inte vet vilka de va menmen. Det var dock väldigt blåsigt och ingen var bra på att elda så engångsgrillen blev faaail, dom fick äta rå korv hahah (jag äter inte korv), och efter ett tag orka vi inte sitta där så några av oss (orkar inte räkna upp namn haha) drog till nakenberget och där va annat folk som gick efter ett tag. Vi de laget höll jag på att kissa på mig, jag svär! Så sen gick jag, tova, agnes, stoffe candy till tuben och drog till centrum och gick på donken där vi spenderade fleeera timmar och åt o så. Sen närmare mot 9 så drog vi tbx till nakenberget och då var det betydligt mer folk, och det var ganska chill. Och linus och två andra badade hahaha! Fett synd dom typ frös sönder. Aja sen drog ja hem nångång och nu sover alla, ska dricka upp min cola och städa lite sen blir det 2½ men på tvn, pusshej :D

lägg märke till att det är kvitton och mcdonaldspapper som brinner, inte grillen!

1 år med sofia

För exakt ett år sen denhär helgen så träffade jag sofia.
Jag saknar dig gumman, vi träffas snart vah ? <3

städar & tv

Hej allihopa :)
Jag håller på och städar mitt rum just nu efter att agnes och jag röjjt runt som galningar igår & idag och haft skitkul ;d Hon kom till mig några timmar efter att ajg dushat och fixat mig och hon hade vart hos sin mormor, och vi geeka wow bara ett pyttelitet tag denna gång, kollade tv och spelade in en miljon filmer med mig webcam, haha. Sen försvann lars&git till nån bio och vi bestämde oss för att dra ut, till nakenberget där det var en massa folk. Och vi gick hela vägen till huvudsta vilket jag ångrar eftersom ja hade 8cm klackar (woho, smaaart) men jag fick inge ont eller nått endå utan det gick bara så sjukt långsamt xd men aja där träffa vi moa och massa andra tjejer och killar som va där och killarna försökte göra eld fast dom faila för den sluta brinna efter ett tag haha. Sen kom vi hem nångång kmr inte ihåg men då drog vi till statoil och köpte godis för 60 kr sen hem och titta på tv och käka godis + påskmust (jag försöker faktiskt byta ut colan) fast sen så deckade vi skitsnabbt vid typ 1 och godiset fick bli frukost istället, haha :D Sen rulla agnes hem vid 1-2 nångång för hon skulle med alicia nånstans och jag passa på och spela wow innan min syrra kom hem (y) levla 2 ggr, yey me! Iaf kom mamma hem med semlor sen vid 3 och ja laga lite pasta så de blev najs, resten av dagen har bestått av chillaaaa :D Ha det göött dudes!

nämen hej

Tjeeeeeeeeeeeeeeeena.
Jag kom precis hem från agnes, där jag tillbringade natten och kvällen :D Och jaaavisst har hon gått omkring och råmobbat mitt senaste videoinlägg men okej, i fortsättningen ska ja sitta där som en stel gammal gubbe och snacka om vad jag har gjort, deal ;) Kvällen var väl helt okej iaf, nån konsert black sheep i hufvudsta. Jag va mest trött, kände inte så värst många, och fick ont i öronen av hög musik. Innan det var jag och träna, vilket inte gjorde det hela bättre eftersom jag lyckades glömma nycklarna hemma och självklart var ingen där, så jag dumpa mina saker utanför dörren och la en rush till bussen och åkte till agnes, mysigt va? Fick smink, parfym, plattång och kläder så söt som hon är. Nu är duck duschen de första jag ska göra efter detta inlägg, och efter det ska jag fan sola. Det är så sjuuuukt varmt ute så jag var tvungen att ställa mig i skuggan med mig tjocktröja, shit lixom :D Agnes kommer kanske hit sen iaf så jag blir nog inte helt ensam. Aja pusshej leverpastejj!

TJENA PÅÅÅÅSKLOV!

bara massa bilder

här kommer kassa bilder på nya datorn, men det är sjukt dåligt ljus i mitt rum så.. men ni ser väl? :)

ja hade kul me min nya cam imorse



nu blir det nog fler videoinlägg får vi hoppas på :)

RSS 2.0