ny dator

Sorry att jag inte kunnat skriva. Elins dator är också krashad nu, men jag fick ny idag. Det blev hp-datorn från inlägget längre ner, för det var så mkt bättre och hade mycke bättre grafik. Klockan är snart 12 så jag skriver imorgon istället, puss! (btw! jag är fett irriterad för jag har installerat wow men det går inte att köra, gggr!)

linda hon är så cool..

.. För hon har räknat ut att i en påse chili cheez doodles så finns det 1350 kalorier.
Vilket är ungefär hur mycket en tjej i min ålder + vikt ska ta in på en hel dag.

Det som gör det lite mindre coolt är att ja snart ätit upp hela påsen :/

Och för att göra det hela liiiite komiskt så säger min sv/eng lärare OST KROKAR istället för ostbågar :D
hahaha.


Love them :)

wall-E

Hallå allihopa! Har precis kollat klart på wall-E filmen som fanns på pappas dator, haha den va hur söt som helst. Pappa är på 40 års fest med K och neeten är på återträff i hässelby, så jag är helt ensam haha woho. Nämen jag har godis, ostbögar och läsk, så jag överlever :D! Ska kanske kolla på nån film till? om en och en halv timme är det ju earth hour också va? Ja är inte så värst sugen på att släcka den lilla lampa jag reden har i vardagsrummet och tända stearinljus istället, lite scary kanske xd men aja, vi får se! Inte för att min lilla lampa drar så mkt ström men haha-.- Hur ska ni göra? Jag tycker iallafall att kom skulle ha det på dagen, lixom då behöver man ju inte ens märka att allt är släckt och så? Anyway, ni får ha en trevlig kväll. Om nån vill smsa mig och hålla mig sällskap så äre ok! :D Puss!

ny dator snart!

Nästa månad, fan jag kan inte vänta XD ni anar inte hur länga jag viljat ha en ny men inte fått. Men nu existerar min inte ens längre så nästa månad den 25:e smäller det, haha :D Men den gladaste nyheten denna vecka är att mina 6000 bilder enda sedan 2006, är räddade. Dom ligger på en hårddisk här hemma :'''''''D Lixom *happyface*! Så de är bara att lägga in dom sen i nya datorn. Btw är jag ganska frisk nu, bara förkylningen är kvar, febern är nog nere nu. Mamma ska bort över helgen så hon körde över mig till pappa imorse (: Myyyyyyyyyys! Laila skulle ha vunnit igår, hon va grym. Aja, här kommer datorerna jag ska välja mellan.


båda kostar 6990, båda är lika stora, lika bra att spela på, båda har vista, bara märket skiljer. Förstår ni mitt problem? XD

gladiatorsandaler

Dom är skiiiitsnygga haha :D och dom började typ bli inne i somras men dom ska tydligen bli mycket popurlärare i sommar, men många säger att dom är fula. Vad tycker ni? Jag ska lätt köpa ett par till i sommar (:

(bilder tagna av
kenza)


(från vagabond)


ser ni?

Hej, fick en kommentar av andiiz att hon inte såg min nya design, är det fler som inte gör det? Prova tryck på f5så uppdateras bloggen, det brukar funka för mig! Whatever, klockan är 11 och jag har precis vaknat (a) jag blir bara sjukare och sjukare, såå hemskt -.- och det betyder att jag inte kan träna idag :(:(:( fuuuuuuck. Men har precis gjort min egen frukost på sängen (jag får de varje dag igentligen XD) och sen bara så ni vet, så vet jag redan att ni läser min blogg, mamma, pappa, syster, låtsaspappa medflera, så typ sluta förneka de? XD Iallafall va lars skitsnäll igår och köpte dom svarta jeansleggingsen till mig när jag låg hemma och va sjuk, tack så mkt :D Lägger in bild. Seya!


sjuk

Hej alla läsare!
Jag ligger här i min säng och kollar på tv-shop (haha). Jag har seriöst inte kunnat sova på hela natten. Redan igårkväll var ja helt täppt i näsan och min hals typ brände, så jag är hemma idag, yäääy! Min syrra är hemma för hon har sovmorgon, och vill kolla på tv i min säng, men de får hon inte hahhahahhahaa! Vad ska man göra idag då? Typ sova, äta, duscha, plugga. Skriver nog senare, pusshej!

ny design

Sådärja, nu har ja suttit 2 timmar och kodat om designen helt, vad tycks?

Nog om de, kom nyss hem från skolan och vi hade prov innan och efter maten. De gick skitbra för mig hahah, kommer säkert få alla rätt (: Annars har de inte hänt mycke i skolan, men jag åt inge godis idag faktiskt (wohooo!). Jag ska möjligvis möta upp agnes senare för hon har min klocka :( innan hon ska rida, för hon ska ju till idre imorgon och jag vill ha den. Igår hade vi träning och ja och agnes sprang ute en liten stund innan, och ja typ slog sönder mitt knä men whatever xd jag spelade asdåligt typ, men de gööör inge. Lars var dock väldigt snäll och hämtade mig efter. Skriver nog senare, hejdå!

min dator brann upp

Hejhopp gummisnopp.
Dom försökte rädda hårdisken på min dator och alla mina 5000 bilder och 400 låtar, och vet ni vad som händer? Jo datorn börjar brinna. Så då fanns det väl inte mycke att göra.. Jag tänkte göra ny design, är så jävulskt trött på min nu, och sen har jag inget photoshop :/ Deprimerande? Oh yeh! Och en annan dålig sak är att ja nyss va inne på "unikum" och kolla vad alla lärare hade skrivit om mig, och de va lixom sämst! På flera prov var ja i mvg nivå och skit, men sen så skriver dom att ja är fett okoncentrererad och massor? Hallå jag är typ världsbäst, lixom hallåhallå?!?!? Vart tog de lilla deras morsor och farsor gav dom bakom pannbenet? Blir sååååååå lack. Utväcklingssamtal imorgon klockan fyra också, great. En bra sak är iallafall att min plattång är grym och att jag fick träffa agnes idag och vi va i stallet. Älskar dig BIG TIME agnes :) Nu ska ja plugga, städa och droga halstabletter, sounds good huh? See ya!

wiho, plattång in da house


dagens outfit

(nya kjolen)


hemma igen

Filmen var grym. Svårt att beskriva den, men jag är typ sååå jävla träffad eller vad man ska säga, shit! Aja, klockan är typ 1 nu och ja kom precis hem. Min syster kände sig sjuk redan när vi åkte. Det slutade med att hon typ blödde 1439 liter näsblod på vägen hem, ja vi fick till o me fråga nån random människa om servetter och de såg ut som hade fått en golvklubba i fejjan, så dom blev helt chockade när vi fråga om servetter och skit, hahah! En irriterande sak var att leggingsen jag skulle köpa var slut! Fanns bara i blått :@ Men fick med mig en snyggo-kjol istället (lägger in bild imorgon om jag fixar fram min laddare). Nu ska jag nog kolla lite bloggar sen tänka på refrängen ;) Puss&Kram!

män som hatar kvinnor

Hej bloggen :D Sorry för att ja inte skrev igår, men min "lillasyster" kom hem igår och då behövde hon sin dator som jag har haft hela veckan. Men min dator är på lars jobb och dom skulle tydligen lägga den i frysen, haha. För hårddisken va pajj och de skulle tydligen funka ? ^^ Jag har legat och kollat på runs's house på mtv hela morgonen i flera timmar och druckit te och varit allmänt laaaaat (as usual). Ja drog till agnes efter skolan igår men träningen blev inställd vilket sög -.- eftersom ja kunde ha vart med och spelat på mammas x-jobb. Fan då. Ikväll blir det bio i kista "män som hatar kvinnor" och tänkte även köpa mina dragkedje tights på samma gång, och möjligtvis något mer. Men ja skrever senare, puss och kram :)

dagens outfit


tandläkaren

Har precis kommit hem från tandläkarn och lagat ett av mina två hål. Självklart ville ja ha bedövning men tydligen så skulle han "prova" utan i "några sekunder" men han höll på och borrade i säkert en minut, och fyfan vad ont det gör, fan värre en förra gången vad jag minns, usch säger jag bara. Jag var fan asnära på att börja grina XD Sen när han tog ut den så typ skreeeek jag "BEEEDÖÖÖÖÖÖÖVNIIIIIIIING" och sen så sklle ja få de men du trodde jag att han bara menade nån smet men de va typ en 3000m lång spruta och ja blev fett rädd och typ hoppa bakåt och han ba wtf typ, ville du inte ha bedövning? Men de gjorde inte ont och ja typ är förlamad i hela kinden och hakan så jag kan inte garva hahahha. Pratar som ett cp. Men sen så drog jag och mamma till hm, och där träffa vi min lärare :S:S Hon typ sa att ja hade tuggummi och godis hela tiden precis efter jag vart hos tandläkarn :$ lixom synd ^^ Fick med mig lite saker iallafall. Juste anna påminde mig om att jag ska ta kort på min klänning/kjol också :) Aja puss!


skärp h&m, hårspännen, och armband ja köpte förut (glömde visa)


ja vill ha, hihihih



leggings off all kinds och korta ovarma jackor till våren, graciii!

man är ju slö?

Hola folket!
Jag har precis klickat hem en ny plattång från nån sida ^^ Den är skitbra och agnes har en likadan, kostade iallafall 600:- och smart som man är så fick ja mamma att paya (: Iallafall känner jag mig febrig och har ont i halsen, så det blev ingen träning :(:( Ska lägga mig i sängen och vara jättelaaat nu och kolla på tv, tjingeling!

träning

TJINGEEEEEEEEELING :D
Tog bort videoinlägget från igår, sorry men ja såg hemsk ut! ^^
Kom precis hem från träingen. Jag missade 17 över bussen för ja inte hittade mitt busskort så jag gick hem, och de var sååå jävla kallt jag svär -.- Drog till agnes idag efter skolan, bara gick hem och hämtade innebandy sakerna först. Kände mig som ett fetto på bussen, hehe XD Hemma hos agnes så käkade vi (as usual) och drack chai latte wihooo! Sen satt agnes vid datorn och ja kolla på svampbob fyrkant me hennes lillasyrra :(:( agnes osocial mongo!!! Fast sen så bestämde hon sig för att va social och då gick vi upp till hennes rum sen la vi oss i hennes säng sen somna vi, hahhahahahh fan va typiskt oss ! Men vi var mkt trötta faktiskt! Sen äta igen sen träning och det gick skiiiitbra jag gjorde många mål fast peter lacka sönder på oss vet inte varför :o Aja ska typ fixa mig sen sova nu, puss!

wipeout and pizza

Haha så jävla kul XD Jag och min syster typ sitter och dör av gaaarv!
Idag så vaknade ja imorse och jag pappa och neeten drog till centrum och åt "frukostlunch" på solo. Chailatte, mums :D Sen gick neeten och xhoppade en massa och jag är pank. Men pappa köpte en fin klänning åt mig, nivet dendär ginatricot-kjolen som är ihopsydd med typ ett linne. Klänningen är skitfin men den kanske blir snyggare om man fixar bort linnet så man kan ha den till vad som helst ? Kjolarna säljs ju inte direkt längre, och de kanske blir tråkigt med vare ett vitt linne? Kanske kan få mamma och ta fram symaskingen, vem vet^^ Ska lägga in bild sen iallafall, har kameran hos mamma. Och jag har ju glömt att säga att min mobil är borta i snön sen förra veckan :/ Ångest! Jag seriöst dör. Min försäkring gäller ju bara om jag hittar mobilen även fast den är vattenskadad. Jag hänger migsjälv om ja inte hittar den :'( Aja. Till middag blev det pizza :d wiohooooo. Pussochkram!

And agnes can we träffas på tisdag innan träningen? :D
Ja vill ha min tröja xd<3

pappa snart

Har precis duschat och fixat mig och ska dra till mi padre snart, ska käka och kolla melodifestivalen och så nivet :D Har inte gjort mkt alls idag, mest legat i sängen (med en katt på magen). Hitta en bild på agnes när vi skulle dra under ett staket för typ nån vecka sen på kvällen ^^ enjoy!


tråkigt :)

Sitter hemma ensam^^ haft studiedag hela dagen idag. Drog till agnes skola och mötte henne sen till kista och hon köpte en sån tröja som jag har hehe. Sen spela innebandy. Puss!

(snodde av philippa)

Namn - Linda Eliasson
Födelsedag - 4 Nov
Hemstad - Stockholm
Ögonfärg - Gröna
Hårfärg - Vit/blond
Längd - 164
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Skorpion
Skostorlek - 37
Är dina föräldrar skilda - Japp
Svagheter - Hålla mig för skratt xd
Mål för året - Sköta skolan och träna
Mest saknade minnet - I somras med sofia & danmark
Färg - Lila och svart
Mat - Donken haha  
Sport
- Innebandy! 
Djur - Katt
Affär - Urban outfitters, gina o h&m
Skådespelare - Adam brody snyggis
Låt - Ingen speciell 
Nummer - 7/9
Helgdag - Fredag
Årstid - Sommar
Tandkrämssmak - Mint om nån bryr sig xd
Radiostation - Nrj
Parfym - Paris hilton cancan 
Kroppsdel på motsatta könet - Mage, hår, ansikte
Vad vill du bli när du blir stor - FAAAMOUS
Hur vill du dö - Osmärtsamt 
Vem av dina vänner är mest lik dig -  Agnes     
Vem är mest högljudd - Jag lätt XD 
Vem får dig mest att skratta - Jacob oftast^^
Vem har du känt längst - Bella tror ja
Vem är blygast - Vetinte
När grät du mest - Förra vintern me nicole & d
Bästa känslan - Kärlek
Värsta känslan - Ångest, smärta
Vart vill du bo i framtiden - Kungsholmen/hammarby sjöstad
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - Inget wtf ;)
Hur länge tror du att du kommer leva - 70-80
Varit kär - För många ggr
Blivit dissad - Yes
Rymt hemifrån - Näe ja kan inte lämna min dator (a) 
Skolkat - Jajjamen
Tänk på självmord - Förut
Gråtit i skolan -  Jorå
Spytt i skolan - Jaa haha PÅ EN LÄRARE
Velat bli modell
- Ja :D
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - HAHAH JA GARVAR ÅT DE NU TILLOME 
Sett en död människa - Yes, min gammelmorfar
Druckit alkohol - Japp
Använt droger - Nope
Snattat - Japp
Blivit nerslagen - Aldrig så jag ligger på marken hahh 
Du Svär - Jofan (a)
Sjunger bra - Ibland ^^
Duschar dagligen - Ja
Vill gå på högskola/universitet - Såklart
Vill gifta dig - Ja
Tror på dig själv - Sjääälvklart
Kommer överens med dina föräldrar - Oftast
Äger en ipod - Gjorde (innan "nån" baxade den)
Ber - Nej ? xd
Går till kyrkan - NEJ
Dagbok - Ibland
Dansar i regn - Nej hatar regn 
Sjunger i duschen - Alltid ;D

hos bääääästavän

Miau :) Sitter hos agnes och det är svårt att skriva på hennes tangentbord^^ Min buss går 31 och hemma står pizza och väntar på lilla mig :D Idag så tänkte ja gå hem för ja va "dålig" men sen så sa folket att vi missa spanskan och då va de chiiiilll, istället såg vi småttingarna sjunga, hihi fett sweeet. På rasten så va alla mot mig i snöbollskriget :( alla killar kom på mig från alla håll fast bara en träffa hahahhaha fan va keffa. Man kan nästan tro att ja är smidig ^^(eller dom har dåligt pricksinne) Men vi ses :D Imorgon äre studiedag wihooooooo! xoxo


bild från storvreta som ja hitta på hennes dator hehe *smile*

tjuuuuhuuu

lallala idag har ja vart i skolan ^^
Imorgon ska ja till tandläkarn så ja missar träslöjden yeeeeeeeeeeeees :D Sen har jag varit me agnes i helgen och hon sov hos mig och vi spela wow, sen va ja och shoppa i kista igår, lägger väl upp bilder :O? De va iaf strumpbyxor, leopardcardigan och svart linne typ. Puss påå er läääsare :D

PS. MIN BLOODELF PWWNAR!

im so sorry guuuuys

jag har ingen bra tillgång till dator men ja försöker allt vad ja kan och uppdatera :D
pusssssspuss

yippie träningsverk

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOT. uuusch kan typ inte ens gå X'D
Har precis kommit ur duschen och ska snart platta håret och måla mina naglar hehe.. Idag ska ja gå och lägga mig 10 ! Har inte gjort de på jag vet inte hur länge, så imorgon ska ja va pigg som fäääähn, och så har vi ju spanska prov imorgon också :( Idag slutade vi 1 typ, jättenajs wihoo. Gick hem och käka, sov lite och sen träning klockan 6-8 i råstapark. Efter träningen så sprang vi runt råsta, ja kände mig skiiitseg för ja brukar springa på 10min eller under. Sen va ja tvungen och gå hem för mamma kunde inte hämta mig -.- tog typ 40min. l0l. Whatever, ha de bra!

guud va ni är nyfikna

ahahah (kommnetererna på inägget under som ja typ tar bort nu) XD
nämen.. Jag ville bara få ut skiten lalala. Nu snackar vi om nått annat väfän :D

Min dag har vart dååålig. Engelska prov och massa annat crrraaaaaap i skolan, äcklig mat. har haft vätskebrist hela dagen = döds huvudverk. Men efter skolan rullade jag hem och där va neeten och typ halva hennes klass vafan? xd Dom skulleg öra nån skolgrej och ja satte mig vid datorn och skulle spela wow, men då smsa agnes och ja kom på att vi skulle träffas, lixom wiiiie. En människa som vet hur man får mig glad på riktigt, älskar dig fett mest agnuuuurs, du anar inte! Men när ja skulle till bussen så missa ja precis bussen så bussjäveln åkte utan mig -.- Och då skulle ja smsa agnes och säga att ja blev sen och fråga vart i centrum vi skulle träffas. Men då går mitt jävla comviq ut ?! lixom åååååh, ni anar inte va jobbigt. Så ja kan inte smsa henne eller nått och ja får typ sms av henne där de står typ "linda svara nu vafan annars drar ja" lixom fatta ångest?! XD Men jag drar på bussen och då kmr till min räddning adam redhead wihoooo och har pengar på sin mobil så ja ringde agnes ;d vi käka hos henne sen drog vi till tova och satt där och ja fixa hennes blogg (www.tovisanjovis.blogg.se) hah och sen till träningen som gick bajs den också. Icke bra att träna med huvudverk ;/ Aja. Hade tänkt att gå och lägga mig nu för ja va så jävla trött imorse att ja inte fick upp ögonen, så skärpning! Ska bara dricka upp min cola ;) Här har ni ett inlägg som heter duga vavava? Puss iallafall :)

RSS 2.0