har köpt lite smink och hårfärg :)

Var ju i Kista med min mor somsagt, blev en glass, hårfärg och smink. Imorgon ska jag shoppa kläder, nais va? :)
Nu ska jag typ duscha och köra wow. Men ni får ha det gött tills vidare!
(inte brun!)

Lalalallalala lala

Dra åt helvette jävla äckel unge, om jag var 80 år gammal så skulle jag fan vara snyggare än dig. Och sluta skryt om allt du köper och lala när du går omkring i EXAKT samma kläder varje dag och skor för 100kr, haha? Och för den delen är det ingen jävel som bryr sig, för allt som har med dig att göra är så jävla ointressant. INSE? När du försöker få ner mig blir jag bara irriterad eftersom du är så patetisk, och jag kan göra vad jag vill fattar du? Om jag vill slå in skallen på dig så gör jag det, inget mer om det? Du däremot får kriga som en jävla åsna, vilket är bra gjort eftersom det är precis vad du är, en ful och äcklig åsna, suck on that biiatch. Stick!

Haha nu har jag fått ut min ilska :D Är fortfarande glada lilla linda HÖHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Lyssnar kent, håkan hellström och MGMT. Löve förfan! Ska äta sen fika i kista med mammsen<3 Jag och marcus är gifta på wow hahahaha /roflmao! Hejdå :D

Och för GUDS skull ni som har mage att lägga er i det jag skriver så är det för det första helt fel person än vad ni tror. Och LÅT MIG ta ut min ilska hur mycket jag vill , ni kan tagga lååååååååååååååååångt :D

Sleepy Sleepy

Tjena allihopaa!
Jag har typ inte så mycket att skriva haha.. Nämen jag har typ sovit enda sedan jag slutade idag klockan 1, ovanligt, sen så beställde vi hem pizza för vi är så sjuuuuuuukt slöa hela bunten. Lars&mamma kom hem idag från västerås och jag va uppe till typ 2 ensam hemma igårkväll så jag = trött även fast jag typ aldrig sover men skitsamma! Nu glor jag på Idol och kollar lite på internet över klädaffärer eftersom mina pengar kommer in på mitt konto i övermorgon som endast ska gå till kläder (1500 eftersom jag fick ta ut 500 i förväg) och agnes är skyldig mig 100.

Skolan idag var sådär, någon no-lifer hade gömt min sko (hallåå?! vilken klass går man i när man håller på med sånt?) Och jag tänker typ vrida nacken av den skitungen som har gjort det eftersom jag fick ta ifrån min dyrbara tid att leta (tack btw anna mf som hittade min sko :D) hahah..

Funderar på att spara mitt barnbidrag denhär månaden och nästa för att köpa jacka eller skor, har jag tur kan jag få mamma att köpa jacka och då ska jag kanske köpa UGGS, dom korta biega på bilden längre ner. För dom är inte alls ute iår ;) 2000 kostar dom iallfall.

H4 d3t gr8, nu 5k4 j4g kör4 w0w för j4g är 3n g33k. PU55!
5kr till den som översätter

idag har jag shoppat lite (webcambilder)

Brun halsduk från h&m yeeeeeh supermysig!


Ett par leggings med dragkedja nere vid foten från h&mMm!


Och sist men inte mist.. Eller jo den är ju iofs minst men min superdundersexiga turkosa MÖSSA :D från bikbok.



OCH BTW KAN NÅN BERÄTTA VARFÖR JAG BARA HAR HAFT 27 BESÖKARE IDAG?!

Mysigt värre

Var hälsad.
Här sitter jag i ett ommöblerat rum med en sovande Agnes i en säng i mitten, i mitt rum rättare sagt! Vi såg The Amytiville Horror, äckligaste filmen ever och jag har endå sett den 3 gånger. Fick dissa Hugo och Macan idag, vi skulle lanat men jag hade lovat Agnes och de va inga problem för mig ahha, älskar dig baby. Hon är såå söt så när hon sover!

Vi har övergödit oss ikväll, jag drog och hämtade Agnes hemma hos henne och där åt vi ostkaka me överdrivet mycke grädde, kom hem och fick glass med jordgubbar, och vid de laget hade vi köpt två feta godispåsar också haha. TJÖCKISAR! Macan dissa just msn vilket vi inte uppskattar.

SANNINGEN OM MIG!

1 år med dig nu bästavän

Okej, alla grattar mig och världens bästa Agnes (http://agnesj.devote.se) som fyllde 1år tillsammans igår, fatta hur fort tiden går :'D Älskar dig mest baaaaaaaby.

För övrigt då, kom jag precis hem från att ha vart med Agnes på donken  i typ 2 timmar suttit och snackat minnen och en massa skit. Sen gick vi ner i tuben o typ hade allmännt tråkigt så vi spelade in fett klockrena filmer haha, laddar upp när hon har skickat. Sen träffade vi Marcuuus min wow bästis<3 Och vi åkte hem tsm med bussen. I skolan såg vi filmen "Wanted" den var ganska ball men patetisk ;D och sen typ slutade vi 2 när den va klar.

Får igentligen inte vara inne på datan nu pga mitt "dataförbud" (får inte va inne efter 9 denhär veckan) men what ever! Nu ska ja kolla på världens tråkigaste kändisdjungeln hahahahhaahaha LOL. Puss och kram!

kors i taket

Idag har jag: Inte ätit frukost, haft kläd ångest, fått skjuts till skolan, tagit skolfoto, bytt namn med Gabby, tiggt en rullator, slutat klockan 1, spelat wow, ätit makaroner, åkt hem till tova, åkt till black sheep och sjungit i 50min, missat idol.

Vila i frid Vittorio Rossoni


Han dog i Hepatit C, för dom som undrar. Jag har vetat det ett bra tag nu men aldrig att han skulle försvinna så tidigt. Du var helt seriöst den skönaste på hela skolan, och du har varit med enda sedan 6års. Vi kommer sakna dig och din galna humor Vittorio, det kommer inte bli dessamma utan dig! Rest in peace, 1954-2009.

just get over it

Galet knas helg säger jag bara! Kul men ganska ovärt om jag tänker efter. Har typ utegångsförbud resten av året LOL, blir väl att dinga 80 tidigare än väntat.. Har iallafall hängt med Agnes och Macan fredag och dom sov här, sen Macan och hugo lördag och ja sov där. What ever, nu ska jag bara städa städa städa eftersom mitt rum ser ut som en "svinstia" enligt min "kära" mor och ja måste väl hålla med kanske. Glas, mat, kläder, smink och tomma burn-burkar överallt, trevligt. Jag kom precis hme från våran sesongs första match, självklart vann vi, med 8-4. Hur har eran helg sett ut då?

Nu ska ja bara städa sen sätta mig och jobba på svenskan, smell ya later!


stackars, stackars mig

Inne/ute

Äkta Uggs Austalia korta, 1999kr.
Vad tycker ni? Är dom fortfarande värda att köpa?


jag pluggar ffs

APPLÅDER TILL LINDA ELIASSON!
Har suttit och jobbat på mitt svenska-arbete nu i en timma lixom, shit :o Nu ligger jag och kollar på scrubs och Macan loggade just ut, så ska väl troligen bara lägga mig och kolla på tv. Såg idol vid 8 också, kulkul :)

Idag vart det skola (ovanligt) först hade vi gympa och intervaller, man va i par sen skulle man ta i allt vad man pallade först ett varv runt skolan, sen köra varannat. Sjukt jobbigt men kul!Sen hade vi Lennart enda fram till lunch (-.-) och till lunch blev det *trummvirvel* FISKBULLAR! yeeeeeeeey. Jag Ella Simon och Chrill drog till grillen och jag käkade upp Chrilles pommfritt, helt klart hahah. Sen Lennart en lektion till, omg, sen tillslut svenska som gick så snabbt och fint så, fick tillochmed sluta lite tidigare! Sen drog jag hem och har chillat sen dess, jag och Gabby skulle rullat in till årdmansgatan men hon kunde inte sen, men för att va helt ärligt så orkar jag typ ingenting såhär på eftermiddagarna, skolan tar verkligen på än fast än ja typ sover igenom hela dagarna :s? xd Hade knallrosa mössa på mig idag btw! Supercoolt! :D

Aja ni får sova gott även fast ni troligen sover redan. Puss!


På tal om ingenting, Känns som det var år sen man käka på donken. Jag har pengar, vem hänkar?

Försöker mig på ett riktigt inlägg

Hej haha, gud vilken bra bloggare jag har vart senaste tiden va? I know. Minst 10 pers har sagt åt mig att skriva, jag ba: ehh aaa snart! Hehehehehehhehehe förlåt! Men nu skriver jag.

Började somsagt dagen med origentering i hagaparken, kom lite försent men what so ever, tog igen allt genom att göra svåraste kontrollen och sedan hjälpa Ella och Ewelina med deras kontroller som låg 3m bort-.-? Haha! Den slutade typ 9.15, altså 1 timme allt som allt, och det stod matsäck på lappen, hahahahahaha skämt of the year. Sen väl tillbaka i skolan, Svenska, Engelska, mat! Rasten spenderades med Ella Simon och Allan, det var väl helt ok. Sen svenska lektion, spanskan sov jag mig genom som vanligt och sen elevråd då jag typ började "tjafsa" med Gunilla om att dom fan skulle fixa vanliga skolbänkar till våran klass som är den enda klassen i hela skolan som har bord, och har haft det sedan 1an. Och hon försökte alltid säga "nämen sånt ska fixas, men det kan ta tid" jag ba "jaha, så det räcker inte med 7 år altså?" Hon ba "Ni har haft otur helt enkelt." Jag ba "vad hände med 9ornas bänkar för 2 år sen som vi skulle få och varför fick den nya sexan förra senaste niornas bänkar och inte vi?" Hon ba "Dom tog över deras klassrum, bänkarna flyttas inte runt hursomhelst utan dom som tar över klassrummet får dom" Jag ba "hahahahahhahahahah och du tror vi har haft samma klassrum i 7år? vi bytte klassrum senast förra året och dom bänkarna som stod där då försvann med vinden, och in kom våra fula bord igen!" hon ba "Jag ska kolla upp dedär" HAHAHA SUCK IT UP BIIIIATCH LIXOM!

Sen hem till Simon med Ella, sen rulla vi hem till mig, sen gick dom, jag skulle laga mat, hade igentligen tänkt träffa Agnes o käka donken innan träning men hon hann tydligen inte så jag fick laga mat hemma själv, sen var det träning o Agnes kom inte och kollade fast hon sagt det..? Men den gick hursomhelt grymt, vi vann med 3-1 i matchen och jag gjorde 2 mål. Duger dehär som inlägg eller? Langa en kommentar please, peace!

godmorgon

Har origentering nu som första lektion, hahahah! Kolla va snygg jag är idag

eller kanske inte

irriterad

Jag ska assfucka någon eller slå sönder min vägg.

Iallfall har haft ff inatt och först va bara Ella Marcus och Agnes här men sen drog Ella o Hugo kom, vi körde wow och nu typ sover dom här. Så nu äre jag Agnes Hugo o Marcus, nice! Har inte mkt att säga, igår var en najs kväll, what so ever. Ska börja uppdatera oftar, puss!

it's alive, woho!

Nu är T9 på svenska, alla kontakter och mitt minneskort tillbaka. YEEEEEEEEEEES!


godnatt och sov gott

Hinner inte skirva mycket!
Har precis duschat. Idag har jag vart i skolan, sen hem, äta, åka till pappas lägenhet och hämta alla grejer, fälla en eller två tårar för att flytta därifrån, kommar hem, köra wow, STÄDA (det tog sin lilla tid asså!) Men hadet gött, jag skriver imorgon.

pallar inte skriva något vettigt här

Var hälsad! Sitter och lyssnar på hellström om och om igen, har verkligen fattat tycke för människan sen jag såg honom live, kärlek är rätta ordet! Kom hem från träningen en timme sen, ska snart hoppa in i duschen och sen (försöka) sova. Somnade som vanligt efter skolan, vilket är ett tydligt tecken på att alla mina skolvanor är tillbaka, usch säger jag! Typ vakna 7, skola, sova 3 timmar, va vaken till 12. Haha, jag är säkert helt unik med dom vanorna!

Jag har inga kommentarer om skolan idag, det händer ju lixom inget som är värt att säga haha! Det är inte så att jag överplågas av skolan eller så, det ligger helt på strecket mellan roligt och tråkigt. Sen beror det ju på vad man har för lektioner och när man slutar. Men bara för att få fram min åsikt, jag är grymt trött på alla "emos" som säger att dom inte pallar med skolan, går runt och är tysta hela tiden o är allmänt tråkiga. Bit ihop och smile bitch! Få läxorna gjorda och skär er i armarna efteråt istället så gör man ju nån nytta!

Haha förlåt jag är väldigt dömmande idag men det är ju min blogg och det är ju meningen att man ska få fram sina åsikter här right? Nu ska jag iallfall duscha. XOXO

dålig uppdatering, men det skiter vi i




I fredags: HÅKAN!
Igår: AGNES
Idag: AGNES OCH TOVA&CARRO
Just nu: SE BILD!
Imorgon: Skola -.-

obs. tröjan är ny.

late at night

Tjenare alla läsare!
Klockan är halv 1, omg. Har precis duschat och allt, när ja kom tillbaka hade macan dissat mig o loggat ut från msn, men ja fick han att logga in igen hihihoho :D Just nu kollar jag på 2½ men och de är grymt. Blir inget långt inlägg eftersom jag inte kommer ihåg nått från idag typ, eller jo vi gjorde pasta med tomatsås på hemkunskapen, sen resten av dagen sög och jag mådde illa. Efter vi slutat gick jag hem somna halv 4 vakna halv 8 och fortfarande ingen hemma, jag bara what?! Lyckat, yeeey. Ni får ha det så bra, och börja kommentera hallå? Puss.
pwnage - min spellista på spotify!

absolut sämsta rubriken i världshistorien



Tjenamors!
Sitter och gör i stort sätt ingenting, kör lite wow och så men annas har jag en massa tråkigt :( Har inget att skriva om heller, jag går i skolan som vanligt, garvar sönder lektionerna av Jacobs otroligt tråkiga skämt som jag har hört en miljon gånger förut, chillar galet genom rasterna och sånt nivet! Lever liveeeeeeeeeeeet. Enjoy the song! Adios.

Nitar är så jävla ballt

Dagnes shopping har vi här då! Och lägg märke till hur bra cola flaskan matchar till skokartongen ;) Skorna kostan 599:- på Scorett bara så ni copycats vet, hehe. Förlåt för den otroligt oskarpa bilden, men så länge ni inte är lika blinda som DORIS (hihi) så ser ni nog hur dom ser ut?! Nu ska jag duscha och droga MJ y Kent tills jag dör, adios amigos!


don't mess with äppelmos

Hejhopp. om hem för några timmar sen, slutade 1. Vi hade ingen lärare på spanskan woho! Blev att digga tung musik och kluddra ner tavelan, sånt gillar vi va?! Har kört wow sen jag kom hem iallfall, dingat twice! Mor kommer hem snart och då ska vi shoppa skor, om jag hittar några. Aya whatever. Mitt busskort kom idag, tur! Neeten fick sitt i fradags lix. Btw this is my (näst bästa) wow char! Know u will love it :D Snygg som fan right?


RSS 2.0