im fine!

Tjena! Kände mig inte så jättebra imorse heller så stanade hemma även idag. Men sen när jag vakande igen klockan 12 så kännde jag mig helt awesome! Käkade snabbmacaroner sen satte mig vid datorn och fick massa braa nyheter från käraste agnes ^^ Hennes familj ska till landet i helgen så vi har hennes lägenhet för oss själva till söndag, najs! Anyway. Nu är typ städerskan här och fixar, och jag ska väl antagligen träffa agnes sen, chill. Ni får ha det finemang så seeeees vi!

btw så va det typ fetaste branden nära vårat hus också, fett ballt!

t o r s d a g

Hej allihopa. Vet att det inte riktigt blev som ja sa , men jag var upptagen i stort sätt HELA dagen igår så hade inte tillgång till att uppdatera er, sen timmen jag hade efter jag kom hem gick åt till att sova, såklart, och sen var jag tvungen att springa iväg till frösundadagen och köpa kakor på vägen. Anyway, sen hängde jag runt med folk och så tills 11, och när jag kom hem var jag typ asförbannad för mamma sa att jag fick utegångsförbud.. (hoppas inte!) så jag bara låg i sängen och läste hela kvällen. Idag iallafall så kände ja mig dålig imorse, men mamma sa såklar åt mig att gå till skolan. Så jag gick på musiken, sen drog jag hem för det blev inte bättre. Jag behöver cäl inte ens nämna vad ajg gjorde när jag kom hem, de är nog ganska självklart ;) men gör det iallafall, jag sov hehe. Och vaknade nyss. Lagade snabbmacaroner med ketchup (som jag lever på) och nu kom mamma hem också. Har inte mkt mer att skriva, så ni får hare bra puss!

torr uppdatering

Somsagt, sjukt dåligt uppdaterat av mig idag, men nu ska jag kolla på sex and the city så vi ses imorgon, lovar att skriva lite mer dåva :) Puss

torr uppdatering

Somsagt, sjukt dåligt uppdaterat av mig idag, men nu ska jag kolla på sex and the city så vi ses imorgon, lovar att skriva lite mer dåva :) Puss

"alfalunken"

Hej sötnosar! Som sagt hade vi "alfalunken idag", låter hur fail som helst men aja, jag sprang iallafall 1mil och ja överlevde väl, även fast det va sjukt jobbigt, typ dog -.- sen efter åt jag och schtekte lite med brillorna på. Sen drog ja lite tidigare med Simon, Kevin och Chrille, vi rulla först hem till Simon för jag behövde plåster till mitt skavsår så vi satt där ett tag, hälsade på philippa ^^ och aa sen drog jag, Kevin och Simon typ hem till mig och där va neeten. vi satt på balkongen ett bra tag, tills Simon puttade ner mig med kläder på i bubbelpoolen -.- haha fast sen tog jag av mig kläderna så ja satt i underkläder och drog ner alla andra haha! vi typ badade aslänge, suuuupernajs tills Simons träning började om 9min så dom drog. Nu sitter jag här och har precis duschat. Och jag klarar inte att mitt rum ser ut som en mess så jag ska städa nu , puss!


fika och mataffär

Tjena bloggen! Det slutade med att vi drog och tog en fika på thlins i frösunda, det blev den äckligaste chai latte jag har druckit + en chokladbiskvi (looove them). Sen på hemvägen drog vi förbi vivo och köpte mat till imorgon. Jag längtar inte efter att springa 1mil -.- anyway så köpte vi tacos och choklad också, så denhär kvällen är typ räddad. Jag och neets ska typ bada i bubbelpoolen på balkongen ikväll också, slå den ni!  Här kommer iaf en bild :)) vi gjorde även ett videoinlägg men det blev nog lite väl oseriöst haha, någon sa att jag skulle börja lägga ut seriösare videos, men om ni vill ha de så skrik till :d Nu ska jag pysa, vi ses!


nån som vill träffas?

Lonlyyyyyyyy, i am so loooonly.

klänningen

Såhär ser klänningen ut som jag köpte för någon vecka sen, söt va?

god morgon sverige!

Hej allihopa. Jag vaknade för någon timme sedan och just nu kollar jag på robinsson-reprisen. Jag vet redan vem som åker ut eftersom jag såg det på annas blogg, men whatever^^ Idag ska jag bara ta det lugnt. Typ duscha, blogga, kolla på tv, fixa mig och sådär, typisk söndag! Just nu är det reklam iallafall, och Moses ligger i min säng på ryggen med öppen mun och sover. Så sjuk xd Nu ska jag kolla klart, vi ses!

köpte lite saker också

Högtalare till min dator (surround) de finns en fet bas också men den står nere.


Träningsbyxor till på måndag! (mamma slängde alla mina för dom va trasiga) och vi ska springa en mil! Även min ÄLSKADE kameraladdare, äntligen säger jag bara. BILDEEER ska ni säga :d Och rakhyvlar x30 haha (a)

har klippt av håret

Jaa eller rättare sagt frisören! Hon klippte av allt mitt hår, jävla hora! Löshår någon? Jag kommer dö seriöst. Kolla på bilden, så kort hår har ju ny typ. *snyft* JA SA TOPPARNA!


godnatt :)

 

so long

uutgång nästa!
Ring om det är något :) Puss

im back nananana

Tjena ;) Har inte skrivit på hela 24 timmar, hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket nu va? Imorse vaknade iallafall ute i skärgården och vi bestämde oss snabbt för att dra hem idag, för vem orkar vara ute och segla i dehär vädret? Inte jag. vi gjorde inte så mycket därute, igårkväll när solen fortfarande sken så grillade vi, och sen spela kort på kvällen. Superkul hehe! Sen gick stor del av tiden åt att läsa, rättare sagt läste jag 370 sidor av ljudet av ditt hjärta dehär dygnet, fatta hur kul man kan ha då.. När vi kom hem iallafall åkte vi direkt och träna innebandy (gud så längesen det var!) men det gick hyfsat bra och jag gjorde 6 mål :) Sen duschade jag, vilket var välbehövt. Nu ska vi snart äta vofflor, först ska jag torka/platta håret och klä på mig, och sen ikväll ut möjligen? RING! Vi ses senare.

nobodys

Tjena. Det är väl antagligen ingen som läser vid den här tiden, ken kom hem nyss iallafall. Först hängde vi lite vid vivo, sen drog vi in på the port där simon tydligen hade "kontakter" så hanlanga gratis cola till oss woho ;d Sen kom keeeeeeeeevin som typ rädda min dag, tacktack :) Eh vi drog runt lite och var nobodys, sen skulle vi möta pontus och då satt vi och vänta utanför dorres balkong där hon va, med rosanna och issa. Snacka lite och så, dom va dryga för ingen hade godis. Sen kom pontus och aa. Vi drog hem sen efter nån timme. Nu ska jag lägga mig under mitt supercoola dalmatin-täcke och glo på television. Chill vavavaava? Vi ses imrogon sötnosar!

nu drar jag ut

Hejdå sötnosar, rullar ut nu. Ring om det är något ;)

desperata hemmafruar

Har precis kollat klart på dh, fett wierd att edie dog och allt ju :o Iallafall så ska jag alldeles strax ta en dusch, ska bara dricka upp mitt te först :D Idag har jag även läst ut andra boken i twillight serien, det är helt galet hur bra dom är, man blir helt fast. Efter att jag hade ätit mat idag så tillbringade jag 1 hel timme åt att sitta med öppet fönster och glo ut över solna, medan solen gick ner framför ögonen på mig. Verkligen hur mysigt som helst och man får verkligen tillfälle att tänka. Men back to reality. Imorgon är sista dagen sen blir det låånghelg, och mamma ville så gärna att jag skulle följa med ut i skärgården och segla, och ja jag överlever väl det, men då kan jag inte skriva i bloggen = tappa läsare :( Och de var någon som frågade förut om hur många unika läsare jag har om dagen. För några veckor sen var det normalt, 20-30. Men dom senaste veckorna har det ökat till 40-50 varje dag, utan att göra något, men det är ju ganska självklart eftersom jag veeet hur mycket ni älskar mig :''''''''''''''''''''D moahahha. Aja, Nu ska jag dra, så ni får ha det bra så skriver jag imorgon :)

till skolavslutningen?

Jag såg att klänningen jag provade här om dagen har kommit ut på websiten också, så här har ni den. Jag tycker den är skitsöt, tänk till ett par höga svarta pumps och massa silvriga arband och ringar, superfint ju :) Så vad säger ni, ska jag köra på den? finns även i persikofärg! (klicka för större bild)

Sitter hemma ensam nu btw, och lyssnar på musik. Har inte mycket att göra, men känner mig inte helt frisk. Seya later!

hemma igen!

Hej alla ni som älskar och är beroende av min blogg :D
Jag är hemma nu från skolan och det har vart en riktigt tröttsam dag men inte så värst hemsk. Resten av dagen ska jag göra det jag är bäst på, sova :d Det verkar som om jag är ensam med det, att jag alltid går hem och sover efter skolan. Man blir riktigt pigg efteråt och man kan endå sova sen på kvällen. Aja, ska dra, sängen väntar! Puss

dåligt väder

Idag har ja stört mig på
1. REGN ! hata regn
2. Skolmaten
3. Blöta skor

Bra ett veta vavava? :D Kom iallfall hem nyss, skulle på matchen.. DERBY DERBY DERBY ! Helt galet. Slutade iaf med att jag, agnes, moa, john o felix satt på donken ist, varför vet jag inte. Aja, idag har vart tråkigt, kom försent till skolan för jag var tvungen att ta me kläder till M som vi behövde till filmen, tråkigt fakta. Drog hem och sov några timmar, sen rindge felix och aa resten vet ni. Lägger upp en randomig film snart :) Enjoy! nu ska jag kolla på satc och sen sova. Har spanska imorgon, nej. Men imorgon kan man iaf säga att i övermorgon är det helg, wiho :d So long amigos!

hur trött kan man vara?

Hej allihopa! Imorse ringde väckarklockan klockan halv 7, och jag var så jääkla trött när jag vaknade. Först låg jag bara och glodde på väckarklockan utan att stänga av den, sen skulle jag stänga av den men då hade jag glömt hur man gjorde, så istället för att trycka på knappen så stoppade jag ner fingret i sylten till mina flingor, hahahahaha. Seriöst hur trött får man va? :D Nu är jag färdigfixad och klar, och börjar om en timme, så nu ska jag inte göra nått alls. Vi ses senare pusshej :)

kom precis hem

Har vart ute och typ spelat fotboll med sandra y simon, även lyssnat på fjortismusik, haha :D Idag har jag inte gjort mycket, shoppade en klänning och ett skärp, har suttit och käkat glass på balkongen, pratat i telefon, aa ni vet. Imorgon är det skola :/ Så nu ska jag fortsätta läa "när jag har din röst" andra twillight boken. (och jaaaa jag ska läsa hela^^). de är väl så det ligger till, kanske dyker upp ett videoinlägg imorgon (bli inte som galna nu heheh, i know you love them) men bara kanske, aja vi ses pusspuss!

ge mig ge mig ge mig ge mig

Vad säger ni? HISS / DISS? släng hit en kommentar :)

"hej ja är blondinbella"

Tjena ! Har precis vaknat och har typ ont i huvudet -.- endå så måste jag fixa en massa så jag får cash (måste köpa lite saker) Igårkväll var najs ! Jag träffade agnes hemma hoss henne och vi fixade oss, sen skulle vi dra in till rix fm, fast sen när vi var där träffade vi tova, linda och carro som sa att det var fett tråk, bara massa fjortisar som hoppa omkring osv. så istället drog jag och agnes till fridhemsplan och träffade filip, john och några till och sen tog vi bussen till tanto där de va fekkeeee. Ja och agnes chilla runt och lärde känna nytt kul folk och aa typ, gjorde inte mycket. Blev kallad blondinbella ett par hundra gånger bara för att jag har en blogg, hahaha. Och john ville att jag skulle skriva att han är awesome, så nu vet ni de^^ Sen rullade vi hemmåt någon gång och närja kom hem la jag mig i sängen och somna direkt, superkul! Skriver senare , pussar!

dessie avstängd, hahah!

Desiree "dessie" Nilsson har blivit avstängd från blogg.se för för att hon provocerade för mycket, HAHAAHAHAHAHAAH seriöst det gjorde min dag ! De lilla uppmärksamhetsbarnet ska inte få som hon vill, skaffa liv :D


här i svergie skämmer vi ut oss

Min sångröst är älskvärd.

thursdag

Hej allihopa :D
Kom precis hem, har vart ute och hängt med coola grabbarna ! Jag ska typ fixa mig sen kolla på sexandthecity och pussa lite på pingu sen sova. "The prov" idag gick uselt, orkade inte plugga denna gång. Sen på sista lektionen, spanska, så skulle vi ha charader och killarna (absolut inte damon nänä) hade gett oss skiit "roliga" lappar typ "una pene grande y marron" = typ en fet neger kuk xd det var superlätt och visa det med kroppen men yeh, alltid lika kul. Sen drog jag hem och neeten släpa senare med mig till rådmansgatan där hon köpte origamipapper på nån random japansk butik, senså tog vi tuben tillbax till centrum och där köpte hon lite kläder, jag köpte en ring, armband och nagellack typ. Sen hemmåt och träffa simon y chrille, vi hängde här utanför och kasta stenar på varann o klättra på saker, wiho. Men aja nu ska ja tvätta my face och sådär, vi ses mdf .

dålig uppdatering

Har uppdaterat dåligt idag, men kommer lite nu iallafall. Skolan idag kanske kul, damons temprament på idrotten = underhålling :D sen tråkig film på so'n sen jobba med filmen på svenskan, och då fick vi även tårta haha ! Sen så rulla jag hem 1, och då skulle någon random komma hit och snacka oh jag vetefan. Men jag fick typ uttråkutbrott sås å fort dom kom stack jag till stallet där gabby kolla när agnes red. Sen åkte vi och käka på donken och sen blacksheep där vi hann se lite av när tova och dom spelade, najs. Kom precis hem (klockan 11 en lördag, great!) och aa slutet på kvällen blev väl inte helt perfekt och är fortfarande lite småsur men aa whatever i'll survive! Nu ska jag duscha o så men vi ses imorn! Haha och måste även Tillägga : SLUTA INTE LÄSA MIN BLOGG VÄFÄN ! Okej jag är inte så jätte seriös i den men i know you love it anyway ;)

superseriöst (not)

haha jag vet att ni älskar mig!

irriterad

Asså åh. Hatar när jag gör saker helt förjäves, fett irriterande. Åkte till bha ip och skulle göra lite 800m, 60m och 100. Vi kommer dit och min morsa behövde tydligen "värma upp" 2 varv i typ gå-takt. Tillslut var det klart och då körde vi 100m en gång. Sen 1 gång 60m på tid, gick skitdåligt och sprang typ på 9 blankt, sen skulle vi köra igen och de jag apbra men i slutet så började lars tidtagarsak tjuta och då va d tydligen batterierna som var slut, typiskt. Så det var de vi hann göra, sen drog vi hem. Jag var så jävla arg och är det fortfarande ! Jag kom seriöst dit för att köra 800m och fick inte göra det, det sög seriöst. Nu ska jag dusha och dricka vatten, puss och kram från en arg Linda!

visst är jag söt idag?

nästan så jag vill käka  upp migsjälv :d nu ska ja dra puss!

inspirerad av anna

Jag läste annas inlägg om när hon skrev dagbok och var bara tvungen att rota längst ner i mina lådor - och visst hittar jag mina gamla. 3 hela dagböcker fyller jag på tre hela år, helt galet. Jag skrev varje dag om allt. Och bara för att, så ska jag visa några stycken för er, haha dehär kmr bli kul !

22/1 -06 (5an) "Idag vaknade jag upp på morgonen, gick upp och dushade, åt och klädde på mig. sedan gick jag till skolan utan täckbyxor som var ett stort misstag eftersom det var jättemkt snö!!!! Men imorgon ska dem på. Efter skolan så gick jag hugo och oliver till ritorp och pontus, den nya killen från borlänge följde med. Sedan när jag skulle ta bussen till friidrotten så missade jag den med typ 1sek!! miffo-busschaffis! Jag blev rätt ledsen. Men friidrotten gick fint, jag varvade alla."

15/6 - 07 (kollot 07) "SNARK! Vi är på kollot nu med ritorp och vi har sovit 3 timmar inatt, och klockan är nu 9. Jag är så fucking trött. Michaela ligger och läser och oliver äter frukost. Ni skulle bah veta vad som hände inatt men jag pallar inte skriva!Iaf så vare nån som knacka på fönstret mitt i natten. Skriver mer när jag hinner."

16/6 -07 (kollot 07) " Idag har vi badat, fiskat och haft "popcornjakt" Sen när jag och michaela satt på bryggan så såg vi typ en naken kille i hopptornet så vi gick dit(haha!) hade hette typ axel matson eller nått, sen hade han en kompis och sen va det typ några tjejer som hette Bella och Agnes och dom kollade jätte snett på oss när vi snacka med killarna, dom blev typ jätte avundsjuka! (HAHA jaaa det är agnes min bästa vän jag skriver om, första gången vi träffades! och bella = ella i min klass :D)  Pusshej dagbok!"

18/2 - 08 (emotider i sexan, haha) "Svag på utsidan, stark på insidan. Dom försöker knäcka mig men jag är mkt starkare än dom. Jag är nog starkare än alla andra, men just nu lever jag på de gamla citaten "allt går över med tiden" Men vet inte hur jag ska göra med skolan nu, allt är skit. Jag vill kunna bläddra fram i dagboken och se vad som kommer hända och om allt kommer bli bra.. Men nu måste jag dra till fucking skolan, hejdå."

13/10 - 08 7an "gud vad tiden går och fyfan vad saker förändras. Bläddrar tillbaka i dagboken och läser orden jag skrev med samma penna. Mitt liv var helt annorlunda. Jag tror jag har växt en massa i psyket. I dom dagarna skulle jag göra allt för att få se vad jag skriver domhär dagarna, det är sjukt. Jag ville bort, men nu vill jag allt annat än det! Jag har lärt mig att njuta av livet och jag vet att minuterna jag spenderar kommer jag snart sitta och tänka tillbaka på och sakna. Jag ska ta vara på min barndom som alla vuxna säger. De konstiga är att dom också har varit i våran situation och vet hur det känns att vilja bli äldre, men endå står dom här och säger att dom vill bli barn igen. snart är vi där och säger "jag ångrar att jag aldrig lärde mig spela dedär instrumentet eller fick domdär betygen eller domdär läxorna. En sak är säker, jag ska bli bäst i värden. vi ses aldrig igen!"
de var de sista jag skrev i den sista dagboken :D
 
Intressant att läsa eller hur? Jag tycker de är sjukt kul att se hur man förändras så mkt, haha. xoxoo

ny kategori "listor"


- Köpa en klänning till skolavslutningen
- Gå till ur&penn och lämna in min trasiga klocka
- Leta lätt på min kameraladdare som har vart borta en månad
- Sola solarium (man måste ju jobba upp inför sommarn ;)
- Träffa agnes för att få mina solglasögon (& för att ja vill såklart)
- Skriva en svenskauppsats, fast jag har slut på ideer
- Plugga inför egngelskaprov på torsdag -.-
- Rensa och sortera alla kläder i min garderob (den växer och växer på varje dag!)
- Ut och springa 1 gång om dagen

ben & jerrys


har precis kommit hem från skolan ! Nu ska jag sitta och droga flipsyde - when it was good och äta min chocolate fudge brownie och sen dra mig till stallet, jag gillar't !

funderar på nått annorlunda

Jag sa ju att jag hade hittat en klänning till skolavslutningen -helvit, vanling, snygg. Men altså, gick in på olika sidor och glodde lite, och skulle det inte vara lite roligare med något färgglatt och unikt? :D Lite mer min stil altså. Här är 3 favoriter:


vad säger ni, 1,2 eller 3?

trettioen dagar kvar

Denhär dagen har bestått av:
sova
plugga
äta
sova.

Jag gillar't! :D Känner mig riktigt utvilad och är tyvärr redo för ännu en skolvecka! Men jag fattar fortfarande inte hur snabbt 7an har gått igentligen, det är helt galet. Kan ju bero på att 6an var de längsta (och värsta) året jag gått, usch säger jag bara. Och då menar jag inte att det var svårt eller nått, men dom tiderna sög verkligen apa! 7an har vart absolut bäst, guud vad jag kommer sakna allt chill och obetydliga prov, det är lixom nu det "allvarliga" börjar eller vad man säger. Men som sagt det är 31dagar och ett sommarlov bort så wtfff! Nu ska jag kolla på gossipgirl och duscha så försök att överleva utan mig ett tag nu vava? :)

BTWBTWBTW! Jag ska sluta rida!!!!!

morgontrött

usch så jag ser ut på morgonen -.-


godnatt people

Kom precis hem efter att ha spenderat kvällen me typ simon, pontus, andre(?) och adam. Vi langa chillll och satt på marken typ! Superkul :d Sen la vi en rush hem och kom hem typ exakt 00.05. Men aja, nu ska jag städa lite sen joina pingu & göran i sängen (misstolkmisstolkmisstolk) men aja vi ses, ha det naaajz! (:

grönalund woho

Imorse åkte vi först till centrum för neeten skulle klippa sig, och medans så hittade jag en superfin vit klänning som jag ska ha på avslutningen, sen köpte jag nytt chai te, nya underkläder och en jeansjacka. Jag vet att det har blivit mycket shopping typ varje dag nu men aja :d sen åkte vi hem och hämta upp elin för hon skulle åka till grönan med nån kompis och då tänkte jag att jag och neets också kunde följa med så så blev det. Superkul va de :D dendär nya insane är grym ju, och lila! Men aja, här kommer lite dåliga mobilbilder !

Jag vann pingu, JAAAAAAAA! :D


jeansjackan ja köpte :d

idag har jag shoppat

shooees! (igen jag vet!) men kunde inte låta bli. 500kr

syns dåligt men de är två tröjor från monki & amarican apparel 250kr o 100kr, väska från accent 199kr, nitskärp topshop 100kr och sen silverfärgade stora örhängen från gina.

utomhus

Hej bloggen!
Idag har jag suttit utomhus hela dan'. Började dagen klockan 8 med simning i vasalund, suup3rnajs fick använda min nya bikini, folk tyckte om den :D Sen fick vi tbx grammatikproven från igår och gissa vilken liten unge som fick mvg ?! ^^ *räcker nupp handen* men iallafall så hade vi lennart hela resten av dagen till tre, och dom lektionerna bestod typ av att kicka med fotboll på gården, sitta och snacka med allan och slåss me han, äta dextro mm, super myyysigt! Efter skolan rignde jag mamma och sa att hon skulle lägga in pengar till mnitt kort och sen åkte jag raka vägen till stan, köpte massa saker (se nästa inlägg)! Och sen hemmåt och mötte upp mamma, o jag och hon gick till pizzerian och käka o snacka typ. Nu sitter jag här hemma och dricker cola (JAG VET ATT NI ÄR FÖRVÅNADE!) med aja seya mdfs!

haha juste! idag på väg hem från stan vid stadshagen såg jag dessie&paow trippa förbi med sina knallrosa mjukisdräkter och sjöng "im a barbie girl" kunde inte låta bli att skratta lite!

my new darlings



svar på frågorna

Kom inte så värst många, men jag orkar inte vänta :D

Varför är du så snygg?
Bra fråga :D

När vill du bli fotad(märtas)?
Snartsnart, behöver bilder!

Favoritplagg?
Min mysiga gråa tröja

Vad ska du göra i sommar (märtas)?

Sola, bada, grönan, kompisar (DIG!!) och förhoppningsvis utomlands :)

Låt du lyssnar mest på just nu?
Eminem - we made you

Hur många syskon har du?
1 biologisk storasyster, 1 halvbror och en låtsaslillasyster

Vad är det sjukaste du har gjort?
Glömma mina nya kläder på tunnelbanan :/

Vad vill du bli när du blir stor?
Något inom mode iallafall, det är jag säker på!

Vad är du mest nöjd med på dig själv?
Hm.. Naglarna, håret och rumpan :D

Favoritartist?

Just nu lysnar på mest på brittan - älskar människan :D fast snyggast är ju såklart måns.

im so happy

Hej alla barn!
Nu har jag precis käkat, (tacos) och kom för en stund sen hem från centrum där jag skulle köpa bikini till imorgon. Väl inne på h&m så träffade jag på lars och elin och lars betalade bikinin åt mig :D Sen kollade ja på skor (ovanligt) och hittade ett par älsklingar till från nilsons. Det var tydligen ny modell som dom fått in i förrigår och jag köpte sista paret, haha! Sen när lars o elin va på stadium så ringde mamma och sa att jag hade fått 1000kr av mormor, woho lixom ! Älskar mormor. Så imorgon blir det ju shopping dude, det kliar i fingrarna. Aja innan allt detta så var jag med självaste agnes jonsson och vi spenderade tiden hemma hos henne för det mesta där vi åt som vanligt och drack chai-te, mysigtmysigt. I skolan fick vi sluta en halvtimme tidigare också från spanskan, rikgtigt najs! Juste sen hade vi grammatikprov, jag kommer nog få rätt på allt utom en sak som jag missuppfattade :''( Whatever. Langar bilder på mina fina skor nu, pussar!

frågestund



om det är någon som vill ställa en fråga - om vad som helst! Så gör det nu i en kommentar. Jag svarar på allt imorgon, eller i övermorgon beroende på hur många frågor som kommer, så sätt igång dude :D
btw visst är jag söt :)?

lägg till mig på bloglovin!

Ser ni knappen i menyn till höger?
Om ni väljer att premenimera på min blogg blir det mycket enklare att följa den och ni slipper gå in 100 ggr om dagen för att se om jag har skrivit. Det är inte alls svårt, tryck på knappen och registrera, de är  verkligen värt ett försök iaf :D Så ni som läser min blogg varje dag, gör det! (a)

spöregn

Woho .. noooot. Vilket väder! Himlen faller ner typ? xd
Jag ligger här hemma och kollar på vänner, fick lust att göra en ny design och här har ni restultaten, och som sagt om ni inte ser den, tryck på f5 så ska det funka :) Vad tycks då? Typ första gången jag inte gjorde den svart, och är ganska nöjd men ska kanske göra om den snart igen. Aja.

Jag började 9.20 idag för tjejerna behövde inte gå på idrotten. Jag kom 10min sent eftersom jag fick välrdens klädångest imorse och tänkte bara "vad fan, jag har ju inga kläder!" och tillslut bara drog jag på mig mysiga kläder, satte upp en knut mitt på huvudet och sprang till skolan, jag hade endå bara två lektioner så what ever ! Vi slutade 1 iallafall och aa nu är jag hemma, och belive me, jag ska inte röra en fot utomhus på hela kvällen om vädret fortsätter såhär. Saknar agnes btw :o Aja, pusshej snyggingar!

ella är supersmart

Haha gabbi langa skönaste kommentaren idag precis när vi skulle sluta spanskan, jag svär jag låg på golvet och kunde inte andas av garv!

Spanskalärare: Okej nu ställer vi upp stolarna och ställer oss bakom bänkarna & var tysta!
Alla andra: Men ååhh kan vi inte bara få gå?
Spanskalärare: Nej vänta lite nu.
Ella: Men ehh *försöker komma på nått  bra* jag ska till sjukhuset !
Spanskalärare: åhh jaha..
Ella: Altså ehh.. min döda hund är där!
Jag: Klyftigt ella :D! Sen dog jag av garv.
Vi fick knappast gå sen!^^

För det första så brukar hundar vara på djursjukhus och för det andra, varför skulle man ha brottom att häsla på en DÖD hund? Och för det tredje, varför vill man åka till den över huvudtagen om den är död? Haha ella är för skön ibland.. :)

hej alla prickar

Just nu sitter jag och webbar med macan, haha man kan göra roligaste sakerna med webcamen på min dator asså haha ! Neeten och fimo kom hem nyss typ xd Jag känner mig typ jättesjuk :/ Men aa skriver senare, ville bara visa att jag lever! Pusshej!

tröjorna ja köpte

mycket snyggare e verkligeten dock!
Den andra ska man inte ha över axeln + att den ja köpte va marinblå.

nu har jag anmält dom försvunna på sl's hemsida..
(som om nån ens skulle få för sig att lämna in dom)
men iallafall!

jag är så jävla korkad

Jag är så jävla arg så jag typ spricker ! Jag vill bara slå in min vägg och skjuta nån i huvudet. Precis efter friidrottsdagen idag åkte jag in en snabbis till stan och köpte en jätteeefin lila tröja från monki och en ännuuu finare från amarican apparel och dom kostade sammalagt 400kr. Jag fick precis min månadspeng så ja åkte hem nöjd och jätteglad och lalala. Och gissa vad jag ser i mina händer på bussen? INGENTING! Fatta?!!!! Glömma nya kläder på tunnelbanan, är jag helt dum i huvudet eller? Kommer ju aldrig få tillbaka dom! Jag är så sjukt arg & ledsen fattarni? Jag grät hela vägen hem på bussen :O DOM VA SKITFINA. O gissa hur mkt pengar jag har nu? Inget. Jag åtekommer om friidrottsdagen när jag har lugnat ner mig. ÅHHHH HELVETTE!

friidrottsdag idag


jag har fixat min syrras naglar vita , snyggt va ? Nu ska jag dra och samlas i skolan (?)
men vi ses sen! :D

bilder fån landet















Fina va? :) Förövrigt sitter ja och kollar på twilight för 3e gången medans min syrra fixar sina naglar, också fick ja parfymen av min mamma :D Imorgon är det friidrottsdag -.-

hemma igen!

Nu är jag somsagt hemma efter 4 underbara dagar med agnes.
Vi hade agnes pappas systemkamera med oss typ överallt så jag kmr lägga upp bilder eftersom. Nu ska jag snart packa och dra till mamma som snart har kommit hem från belgien (skottland vare visst haha!), ni får ha det superbra så ses vi senare, puss!

RSS 2.0