träna tills jag dör

Tjena alla pojkar, flickor, hundar, katter, fjortisar och emos! Hur är läget idag? Själv mår jag alldeles utmärkt! Just nu sitter jag och äter hallonglass, gött som fän faktiskt. Idag rullade skolan på som vanligt, satt och räknade varenda minut vilket inte hjälpte, snarare tvärtom. Korv till lunch, varenda människa viftade med korv framför fejjan på mig haha, not okey. Jag äter inte korv. Och som grädde på moset eller vad man säger så har jag inte ätit en korv med bröd på 2,5 år. Slå den?! Sen drog ja hem till Ella med folk som Kevin, Simon och två tjejer, inte speciellt kul. SEN HEM ÄTA PANNNKAKOOOR utan sylt och grädde typ blä? Sen när kollar man inte om det finns hemma innan man gör pannkakor? Det är som när man bakar, är man smart så lägger man ju fram alla ingredienser först och inte bara leta rätt på skiten var som. dah? :D (jag leker smart som fan). Men iallfall sen vart det träning witch i loooove :) gick kanon (y) Har inge mer att säga vi ses imorgon people, adios!


Smakprov på Agnes nya stil, snyggt va?

fekke fekke

Hejsan. Sitter i pyjamas fortfarande och klockan är typ en miljon. Har precis käkat middag, och ville fett gå och köpa godis men jag orkar verkligen inte. Nån som vill bli min slav? Hade tänkt berätta om gårdagen iallafall.

Jag sov, jag vaknade, jag fixade mig, jag träffade agnes, vi träffade elias, vi träffade hediyeh, chillade ett bra tag tills vi möttte några andra och rullade mot jossans fest, det var fett najzzz och folk va glada (y) dansade och glodde på josefins fina rum som typ va två rum och ett var bara en garderob och jag o agnes DOG! Sjukt najs men va tvungen att dra tidigare för jag och agnes skulle GÅ hem till frösunda (yey) De tog ett bra tag men vi han prata en massa och lägga märke till två feta vinröda streck på mina kinder och en uppsvullen hand av helt okänd anledning. Dock var det borta sen när vi kom hem (?) Vi webbade med Macan i flera timmar, körde wow och kollade på harry potter (den nyaste) i en kvart innan vi somnade! And thats it.

Idag har jag inte gjort ett skräp. Eller jo! Jag rensade hela min garderob, och resultatet blev två påsar kläder jag aldrig använder i soptunnan och lite bättre ordning i min garderob, det gillar vi! Lekte även kreativ och skrev en inköpslista om vad ajg ska köpa när jag får mina 2000+ kr hähä. Ha en fortsatt trevlig kväll!

dagens outfit


nu måste jag snabba mig till skolan som börjar om 10min, puss och kram!

annorlunda

Tjo folk! fortfarande folk som läser, ser man på (: Mitt liv kanske inte är så ointressant iallfall, hehe. Idag har jag vart i skolan och vi hade hemkunskap som första lektion, smörade sönder för läraren (slutbetyget i hk får man ju i 8an) och lyckades väl ganska bra (a) Tråkig rast och allt rullade på, sista lektionen tog vi det lugnt, jag och Ella satt i fönstret i nv salen och värmde oss i solen. Passa på medans den skiner lixom, snar är det byebye sommar! Det var hur som helst sjukt mys, hängde lite halft med i allt prat hela tiden och de var allmänt skithärligt :D När jag kom hem webbade jag med macan i typ 2 timmar samtidigt som ja körde wow, han tyckte typ det var underhållande eftersom man alltid får sån jäkla damp när man dör och så, aja!

Har märkt lite skillnader på migsjälv senaste tiden, sjukt konstigt! till exempel har (hade?) jag ett komplex hela förra året att mitt rum ALLTID ska vara rent, jag kunde inte gå och lägga mig utan att städa. Men nu spelar det ingen roll, allt ligger huller om buller i mitt rum och bara min säng har nya lakan en gång i veckan och mina kläder alltid är rena så överlever jag! Okej allllaaaa langar careface men jag tycker faktiskt det är grymt konstigt!

What ever ska chilla fråmför tvn och måla tånaglarna nu, puss och kram!

beslutsångest

Har precis målat mina naglar röda, men lila blir mkt finare så jag ska måla om dom nu xd Jag är typ sjuk också, haha tänk om jag har svininfluensan :o haha men whatever, har lockat håret också, blev skitfint. Nu ska jag bara kladda på brun utan sol och sen kolla Paradise hotel för att sedan försöka sova vilket knappast kmr gå eftersom jag har sovit typ hela dagen. Idag har jag bara haft skola och de hände inge kul , så har inte mkt att skriva om men ha det så bra! :)

the dresscode for today


Vanliga vardagliga kläder :D Linnet med ficka är från gina och likaså koftan, shorts från h&m och armband från Simon.

på riktigt

Hej läsare. Kom precis hem från träning, gick superbra för att va första riktiga träningen för min del. Eller okej, de gick fett awesome :D Körde stafett och satte 8/8 lixom CATCHING! Andra målet i matchen också supersnyggt 1sek efter att ha fått en boll rakt på näsan. Tidigare idag var det skola, som nu har börjat på riktigt :( Har saknat min klass endå grymt mycket <3 Efter skolan drog jag Ella Simon och Kevin till bryggan och satt där flera timmar i solen och åt ben&jerrys, verkligen sjukt mysigt. Kan inte fatta att våran fina sommar snart är borta :/ Aja sen mötte vi Tim chilla ett tag sen drog jag hem, åt och sen till Agnes och vi drog till el träning. Skriver mer imorgon! Ska börja lägga upp dagens outfit också, hade supergulliga kläder på mgi idag hehe, puss på er folket!

hahahah

Kommentarstexten XD Ni såg de va?
Orkar inte fixa den nu dock, pussar :D

ny design

MINST 1000 KOMMENTARER OM VAD NI TYCKER,
frånochmed nu! Själv blev jag ganska nöjd med helheten, headern byter jag väl ut snart igen.
Puss & godnatt skitungar.

favoriter


we always end up together

Igår gick dagen åt till att sova, youknow. Tröött som man är. Nån gång vid 20.00  var jag mitt uppe i wow då jag kom på "FÄÄÄÄHN ABO VI HAR JU TRÄNING IDAG". Smsa till Agnes men hon skulle fira sin mamma för hon fyllde år så jag vandrade iväg till mamma (JA, jag gick..) för att hämta träningsgrejer och troligtvis bli skjutsad till tallbacka. När vi precis går ut genom dörren mot bilden ringer såklart agnes och säger att vi ska hämta upp henne, så vi drar förbi henne, åker till träningen, och när vi kommer dit.. INSTÄLLD! ojsfijsfjogfuh ja typ ba cutcut på att Uffe eller nån hade nyckeln så jag och Agnes fick skjuts av Verrans m0r hem till Agnes utan ideer om vad vi skulle göra, men a det slutade med att jag sov där, as usual. Jag och Agnes lyckas alltid umgås helt oplanerat och random, thats how we do it! Och natten tillbringades i soffan till mtv med Agnes och E bakom sig.

Jag drog från agnes vid 3 tiden idag och raka vägen hem till mamma för att springa 5km i ursvik, gick rätt så snabbt för att vara så otränad som jag är efter dehär fettma sommarlovet men aja, i övermorgon börjar skolan! Eller imorgon eftersomatt klockan är 2. Nu ska jag hoppa i lopplådan och förhoppningsvis vakna nångång imorgon (man vet ju aldrig..). När skolan börjar ska jag börja skriva normalt igen som jag brukar och förhoppningsvis lite seriösare haha. Då kmr mer bilder och KANSKE videoinlägg FEEELIXX! aja ni får ha det gött, cya

2 september ar det 1 år sen jag började på innebandy.
23 septemper fyller jag och agnes 1 år<3.

2 pics witch me and ankan



sista är tagen från en film vi gjorde, den får ni tyvärr inte se hahaha.

glada dagar

Dom två senaste dagarna har vart helt awesome, känns som ett perfekt slut på sommarlovet att spendera dagarna med dom ja älskar allra allra mest :) Ska försöka berätta lite kanske xd

Igår då.. vaknade upp 15.00 och chilla hela daaagen lång.  Jag Tova Alicia och Agnes drog sedan på the voice på kvällen och jag såg Darin älskling vilket gjorde min dag, vi träffade massor av folk och allt var allmänt kul. Natten var najss, jag Elias och agnes gjorde vofflor klockan halv 4 typ och glodde på tv. Sen klockan 9 på morgonen sov jag och agnes på huvudstafältet, FRÅGA NTE VARFÖR. Vi är knasiga o de va kallt. Jag drog sedan hem! Hade inte sovit ett piss, men jag kollade en film o halvsov igenom hela, för att sedan duscha och fixa mig, sen ble det feeeeeeszt hos Ludde med grovt älskat folk, hela kvällen vart lyckad <3 Nu är jag hemma iallfall, ska dricka lite te och sen blir det nattinatti.

FÖR JAG O MAAAAAAALIN ÄR SUMOBROTTARE, SUCK ON THAT!

familjen

Igår - ung 08. Drog in vid 6-7 tiden och trängde oss längst fram vid scenen. Stod flera timmar och väntade, dansade som fan och skrek. Tillslut kom famljen och alla va typ galna, sjukt kul :D Folk stod så jäkla packat och alla försökte komma längst fram, hahahahaha in your faaaaaaaace. De va jag agnes linda tova david linus och elias. Kom hem till agnes halv 1 oxh somna direkt efter att ha slängt i oss mängder med te och mackor , AWESOME! Nu ska agnes d sega barnet klä på sig, cya!


mjo fin bild jag vet! Alla oss :D

simon berg är jätte söt

och jag har sovit på hans golv, cya! älskar min simon


simon skrev det, han e dum!

hej på er alla

JAG VILL HA EN FRALLA! Nanana jag är bäst på att rimma lix. Idag har jag varit med Simon, Kevin, Ville, Annie, Osk, Helena, Simons kompis, Tompa och Sebbe. Vi va först i skytte, därifrån drog Kevin och jag hem till han och skulle typ göra inbbrott men de gick inte så vi åkte till bryggan och mötte upp några sen satt vi där ett tag, jag trilla i vattnet som vanligt (stabila klubben yoyo!) Och sen drog vi till frösunda och shit! NUU ska jag sova så pussar och kramar och allt såntdär till er. JUSTE JAG TVÄTTA IDAG!

hoppas ni ser dehär

Hej allihopa! Har som ni sett innte skrivit på några dagar, mitt internet är så seegt, det är något fel på det! Men hoppas ni har haft kul endå he-he för det har jag. Kommer kanske kunna skriva imorgon om det går (antagligen inte). Men ni får ha det så bra så skriver ja om allt skojj ja har hittat på såfort jag får en liten signal på internet. lol puss och kram leverpastej.

vaknade nyss

Hej allesammans, klockan är två. WOHO! Vaknade av att en jävla gubbe härutanför började borra med en såndär grej man gör hål i asfalten me, och de lät som ***! Försökte sova men kunde inte, så tillslut öppnade jag fönstret och skrek "men kan du hålla käften me dendär skiten eller?!" fast det hördes inte, fatta va högt den lät? Så jag pallrade mig upp och såg att klockan va kvart i två så whatever!

Igår hade vi sjukt kul iallafall, fest hos ludde i hanns kollonilott (?) De va aschill iallafall. Typ jag, Simon, Kevin (+ hans tjej och hennes tjejkompis som Ludde kasta iväg), Gurra, Malin, Vanda, Henning, Sara, Ludde, Tompa, Sebbe x2, och två random tjejer. Tror det va alla. Sjukt kul iallafall. Kom hem och somnade typ direkt! No pictures tyvärr. Nu ska jag köra wow och väcka neeten som fortfarande sover xd? PUSSAR!

megasnyggt

Här är jeansen jag hittade på stan igår, sjukt snygga visst? Mjaou! Gillar den lilla dragkedjan längst ner vid ankeln också. Och för er copycats, dom kommer från ginatricot och kostar 399kr.


smakprov @ nya designen

Det är då vad jag suttit med hela dagen, sedan jag vaknade. Har kodat allt på en helt annan kodmall och gjort alla små detaljer på de hela och nu saknas bara headern! Vill dock ha lite nya bilder för de (och min kamera är fortfarande på elgiganten =() och sen så kanske jag vill prova att någon annan gör min design för en gångs skull, så jag tänkte att Victoria eller nån kan göra en header åt mig som jag bara sätter in sen, de vora awesome! Men här har ni iallafall ett "smakprov" på den nya designen, puss på er.


RSS 2.0