så klockren!

Parodi på twillight , jag dör hahahaha (man måste ha sett filmen några gånger för att fatta)

dags att städa?



sol och bad

Efter shoppingen så kom kristofer hit. Vi käkade kyckling på balkongen, han och elin typ badade. Sen efter så drog vi till tivolibryggan och ja var så jäkla varm så jag bara hoppa i direkt, så himla skönt vare! Elin badade också. Vi åkte hem efter ett tag och åt jordgubbar med glass, skitgott. Han drog sen, och då satte jag och mor ner och letade runt överallt efter biljetter till britneys konsert den 13 juli, verkligen överallt men vi hittade inga bra platser långt fram. Men sen tänkt jag, men vi kan kolla på blocket ju? xd och där hittade jag kanske 5 bra som sålde, så nu väntar jag bara på svar. Vill se henne grymt mkt, älskar britney! När jag var liten ville jag alltid bli som hon haha. Aja det är säkert ingen som är vaken såhär sent så ingen ide att säga godnatt haha. Men jag bryr mig inte! Godnatt :d

shoppat idag

Bikini som jag har lagt ut tidigare från h&m, shorts h&m, grå tröja på rea (hih sorry agnus!) och hårfärg. Vart i kista med mamma, skulle bara köpa hårfärg :D Puss

köpa eller inte?

Vad tycker ni, ska jag beställa hem dom eller inte? :)

sista avsnitten

Nu ska jag se dom allra sista 4 avsnitten av den bästa serien som finns efter OC, sorgligt.

vässarö

Min mor väck temig 7 imorse efter att jag spenderat halva natten av att kolla nya prison break avsnitt, vilket jag inte uppskattade av henne-.-. Efter ett antal utskällningar klädde jag på mig och vi begav oss mot norrtälje där vi tog båten till Vässarö, neetens komfirmationsgrej. Vi spenderade hela dagen där men jag låg mest och solade. Vid halv 4 tog vi båten tillbaka och i bilen påväg hem besökte vi mcdonalds där det blev blåbärspaj och glass :d Nu har jag precis ätit mat - pastasallad och icecoffee naturdiet (im going nyttig(?) No way haha, i köket står min feta godispåse och väntar, men nu ska jag dra på bikinin och ta ett dopp i bubbelpoolen, see ya!

(btw mitt borttappade bankomatkort, jag fick ett nytt idag!) 


home sweet home

Hemma nu efter två dagar i agnes sällskap, har varit supermysigt. Nu åker hon bort igen och usch så mkt jag kommer sakna henne! Vi låg vakna till halv 5 igår och glodde på starwars (we love it!) men agnes somna efter 10min och tillslut orkade jag inte heller hålla ögonen öppna så jag tryckte på paus och la mig också, somna på en gång. Kvällen tillbringades med tova, elias, och träffade också på några andra. Vi åkte moppe (jag på Elias, Agnes på Tovas) genom solna och satte oss på nakenberget ett tag, sen till skytte på tovis moppe. Hur mysigt som helst ju. När vi kom hem på kvällen gjorde vi mackor, glass med jordgubbar och te och satte oss i Agnes trädgård i mörkret och pratade hur länge som helst :)

Nu ska jag ta en lång dusch, måla naglarna knallrosa och lyssna på musik.


rest in peace

Vila i frid Michael Jackson, "king of pop" och barndomsidol.

soligt

Hej folket :) Jag sitter, eller rättare sagt ligger hemma hos agnes på hennes golv, hon duschar. Vi vaknade upp runt 1, jag kasta en kudde på henne och hon blev jätte sur, sen typ somna vi om och sen vakna ja att hon kasta en kudde på mig hahah ;D Vi drog och käka frukost och när vi kolla på klockan va den 1337 (ELITEEEEEEEEEEEE) och sen hände inge mer.

(ska gå ner och hämta elias vi ses)

star wars

Är hos agnes vi har vart i skytte hela dagen och träffat folk. Nu ska vi kolla på star wars, puss!

sova hos ankan

Hej på er :D Skrev inte så mkt igår va? Höhö. Men jag åkte till centrum och typ prova några bikinis, sen träffade jag Dante, Felix, Johnny och Axel så ja hängde med dom ett tag (jag är deras idol, bara så alla vet :D) hahaaa hej felix. Sen gick vi till ica maxi, hade supertråkigt. Dante köpte cola till mig. sen vid halv 7 drog ja hem, och vi åkte till mörby för mor skulle till systembolaget och så käka vi på taco bar<3

Nu har jag precis vaknat (jag fattar inte varför agnes tvingar mig att komma till henne 2 när jag har vart uppe till halv 5 :() och jag tänkte sola ett tag som vanligt imorse men det blåste asmkt så jag ska duscha nu, sen bege mig till Agnes! (: Skriver kanske nte hos henne men kanske :o Puss på er bananer.

supersnyggt

This is what i wanna wear in bulgarien. H&M!

14-21 juli

Då blir det bulgraien (haha det blev ändrat) för hela slanten, längtar :)

im back!

Mitt trådlösa bredband glömde jag förståss hemma , haha ! Synd va? Nu är jag iallafall hemma och det första jag gjorde igårkväll när jag kom hem var att åka till donken med mamma y lars för att få colaglas, dom är ju asballa haha ! Sen lite shopping, köpte väskan där nere med massa bling på, högmidje-shorts och ett linne. Och sen på natten så hittade jag en 20 lapp i min bh hahah, och jag fattade ingenting för att jag hade inte använt den på typ 3 dagar xd det är ett mysterium, att jag lägger grejjer där utan att tänka på det när jag inte har några fickor. Whatever, just nu lyssnar jsg på musik och har legat på balkongen och blivit brun nån timme nu.

Och vad det gäller midsommar, så var det sjukt mysigt. Vi tog det bara lugnt, åt tårta och så haha (im the master på att göra tårta) Hände inte så mkt, men vi hade kissarna med oss och Moses blev sjösjuk , fast det inte var några vågor alls , haha jävla tönt! Så så fort vi la till nånstans så försökte han springa av båten och rymma till skogen, det var askul. Nu ska jag göra macaroner med ketschup (SVAVAS?) så vi ses sen :D

nattinatti

Sitter uppe och kommer göra ett tag till. Hos mamma.
Imorgon dras det med båten till märtas ö utan märta, ensambarn. Suck. Laptop och mobilt bredband medföljer! Puss och kram !

hur kan man vara så korkad?

Jag ångrar allt!

godmorgon sötnosar

Jag har precis vaknat, klockan är halv 2 hehe, lite tidigare än igår iallafall. Asnajs och vakna när ingen är hemma, man kan sova ostört hur länge man vill lixom. Hos mamma vaknar man bara av att elin och hennes kompisar skriker som fiskmåsar eller att mamma går in och ut i mitt rum och gör saker, då blir jag galen lixom XD

Igårkväll då, Simon hämta mig här på moppen, och vi drog till nån gård där vi mötte Kevin, Ella och Adam, sen kom några till (kommer inte ihåg) men vi rulla upp där bakom wisenska och satte oss vid en bänk, lyssna på hög musik i högtalarna, rökte vattenpipa, aschill :D Sen kom Natha, och sen kom Annie och Ville, men Annie drog sen. Och lite efter det kom Kira (ääängel, love you :d) och hennes kompis också. Sen satt vi där, sen drog Ella, lalallaa sen gjorde vi massor, sen runt 12 så gick alla typ. Jag hade glömt mitt busskort så jag gick hem till bagis, men det var mysigt faktiskt :)

Whatevaa' nu ska jag äta frukost sen möta upp några runt 4. xoxo

hos pappa

Tja :D Sitter här och har precis vaknat, och ingen hemma. Neeten har åkt iväg på sin konfa och saka va borta en månad :o och pappa är på jobbet. Jag ska vara här hela denhär veckan, kommer kunna skriva när jag har hämtat min dator, men jag ska göra det ikväll så dont worry :) Igår hände inget faktiskt. Nu ska jag dra ut och springa en halvtimme, men vi ses senare då, puss och kram!

new shoes, again!

Denna gången blev det platta converse, svarta, 699kr från nilson!

Köpte även underkläder och puder.

vi älskar barnmat

Hej gullepluttar, hoppas ni inte saknat mig alltför mycket. Jag kom precis hem och ska nu tvätta av sminket, duscha och borsta tänderna och sedan kolla på film eller något, man kan ju förih*****e inte sova nu när det sommarlov, sånt kan man ju göra på dagarna :D Och på tal om det.. Hade Simon ringt Ella imorse och bett henne ringa hem till mig, klockan 12 på morgonen?!?!? Och som ni vet(?) så har jag tappat min mobil så jag fick springa genom halva lägenheten för att svara i hemtelefonen! grr.. Jag var inte glad!

Sen fixade jag mig iallafall och mötte Ella vid 2, där väntade vi i 1 timme på Simon och Kevin men dom hade tydligen fått problem med nått, så vi rulla hem till mig. Sen kom dom också. Vi låg och sov aslänge i min stooora säng och sen drog Ella. Resten av kvällen träffa vi Ville & Annie, Kira mm och käkade barnmat på statoil, tummen upp för det asså, aaasgott! Resten var ointressant, så puss på er!

för er blekfisar..

Det finns ju som där ute som inte har så lätt för att bli brun, och ja tänkte ge er ett asbra tips :d Jag har använt många brunutansol produkter, vissa blir man fläckig av, andra blir man glittrig, för ljus eller för mörk eller helt orange. Men denhär jag köpte här om dagen från ACO, är perfekt! Asfin färg och inga fläckar alls om man är noga med att tvätta händer efter, och kostar endast 89kr på apoteket :)

sommarlov vadfan :d

Hallå allt folk! Nu är jag hemma igen, efter ha vart ute hela dagen. Imorse hade vi skolavslutning, långtråkigt och ont i fötterna. Sen fick man skjuts på moppe hem och byta kläder till myskläder och ballerina, sen drog jag, ella, kevin, simon tillbax till skolan där alla va borta. Vi chillade där och drack burn, låna verktyg från fritids för att trimma kevins moppe men den satt för hårt. Åkte runt lite, satt i äppelträdgården och retade två små  tjejer som va kära i simon och kasta grejer på dom :d Sen på kvällen var ja så hungrig så ja slängde i mig en pizza snabbare än simon, sen va jag MÄÄTT! Satt även och bara chillade vid dammen, typisk sommarlovsdag, ashärligt. Love it! Nu ska jag sova som en stock, pusshej!

update

- Skolavslutning imorgon
- Min klänning är superfin
- Jag har läst u boken
- Just nu äter jag macaroner!

utomhus

Hej allihopa. Har vart mycket nu sista veckan, men endå inte. Bara kollat på film, ätit pigglin och druckit burn i skolan, suttit vid lilla bryggan med fint folk hela eftermiddagarna och kvällarna med vattenpipa och massor av garv, och åka moppe! And thats why jag inte har skrivit mycket. Jag ska inte sitta och be om ursäkt, men nu vet ni iallfall varför ;) Imorgon är det sista skoldagen ( :D:() och börjar halv 10, och kommer bestå av endast städning och sluta efter lunch. Jag kommer sakna alla rutiner, kompisar och torr humor, sånt som inte sommarlovet kan fullfölja till 100%. Man träffar ju lixom inte hälften av alla på hela lovet. Whatever, jag ska sova som innijagvetintevad och sola och gaaaaarva och shoppa och vara ute på kvällarna och resa, och de slår inget , wähäää sugpådenn! Okej nu spårar jag ur, men ska bli jäkligt skönt med lov iallfall. Min klänning har iaf inte kommit än (?) De har gått 2 arbetsdagar och det stod 2-3 dagar, så den borde ha kommit idag lixom. Whatever nu ska jag läsa ut sista twillight boken, och sen slipper ni tjat om det, sov så gott!

dagens


tröja från gina, shorts h&m, strumpbyxor, vitt linne, armband.

köpte lite nödvändigt

Lösnaglar, armand, nagellack, brunutansol och örhängen.

the dress

Tyckte den var så söt.. vad tycker ni?

sjuk-ångest

Hej alla läsare :) Ska verkligen börja uppdatera bättre nu men just nu (som sagt) är jag sjuk. Har feber och förkylning, perfekt såhär inför sista veckan. Jag tvingade upp mig runt 1 imorse iallafall, och det första jag tänkte var "jag har ingen klänning till alvsultningen!". Dock sa mamma fort att hon och Sandra skulle till kista, så jag sa att jag mådde bra och kllääde på mig. I själva verket kände jag mig döende, så jag klarade inte mer än en kvart där bosta så vi åkte hem, och neeten är ju som hon är och bråka lite med mamma hehe, så dom hade väl åkt hem iallafall menmen. När jag kom hem la jag mig direkt i sängen och läste några sidor av "så länge vi båda andas", som för övrigt snart är slut, så jag drar ut på sista sidorna. Mamma och lars åkte för att grilla med några kompisar och jag kollade igenom varenda internet-shop,o ch lyckdes hitta lite fint. Slutade med att jag beställde hem en från nelly för 400kr, och den kommer om 2-3 dagar .. Får hoppas att den passar och så. Nu ska ja fortsätta slänga i mig halstabletter och kolla på tv, så ni får ha det bra! (bild på klänningen kommer)

somnar snart

Ja, klockan är halv 1 och jag är så trött så jag håller på att smälla av. Snoret rinner och halsen bränner, har åkt på en förkylning som ni kanske fattar. Och det blev inte bättre av att jag bestämde mig för utgång istället för hemmakväll.. Körde moppe till statoin fram och tillbaka för och köpa godis, men annars stod vi mest bara där och snackade, jag, simon kevin, ville och hanns kompisar. Gick hem tidigt, vid halv 12 för att jag inte orkade. Ställde mig i duschen, vred på skithög värme, satte mig ner i duschen, släckte ljuset, borstade tänderna i duschen, somna i duschen. Haha! Lyckat. Min katt väckte mig. Nu sitter jag och nyser. Idag hände inte mky, kevin skjutsa mig o simon på moppen till centrum, åt på donken, gick hem. I skolan såg vi film från min laptop, slumdog millionare, som ja laddade ner. Kan inte komma på mer. godnatt allihopa, nu ska jag sova !!

new moon trailer

ja dör :')

FÖRLÅT!

Förlåt att jag inte sagt nått, men har inte kunnat skriva hos pappa. Börjar igen på fredag! :) Puss

RSS 2.0