ny klänning


Luckyday (a)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
Den där komiska grejen var ju helt supercool! Mitt i grejen så säger nån tråkig komiker ett tråkigt skämt om Henrik, den keewlaste komikern på planeten och sen ba "men jag ska inte säga nått för han är ju här ikväll" JAG BA OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG! Typ helt speedad och fick kramp i magen av garv åt allt han sa, ha-ha. ALL MAKT ÅT HENRIK SCHYFFERT VÅR BEFRIARE, gäähd! Alla ba noooooo dö plz jag ba ni kan dö?!!?!?!?!?!?

Asså shit jag måste skärpa mig, har vart helt hyperaktiv hela dagen. Mamma  kommer nog droga mig snart så jag håller käften. hihiheheieiheheiheheeiheiehie hejdå.


afkpoijjjjjjjjruehfiwe

SARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Mormor is here. Fick 100kr för att städa mitt rum! Gissa vad jag köpte? .. NÖÖÖööööööööööÖÖE. Uknow what? Jag har lite skalbaggar i magen, eller fjärilar eller vad säger man? Whatever, u get it! Hihi. Seriöst. Jag dör. Pusspådeiallafall <3 Ikväll blir konstigt, ska pånån komiskgrej i stan, ska gå i mina klackar föratt göra de hela lite intressant, eller vad tycker ni? OCH BTWWWWwwwwwwwwwwwwwwww. Nån som vill köpa lotter? Pip till då. Men gud vad random jag är idag, eller glad. Måste köpa en flugsmälla och ta död på domdär fjärilarna. Fan vad gullig jag är. MIN BLOGG ÄR INTRESSANT! Nu sa Lars att vi ska gå om 10 minuter, adios.

du har stulit mina tankar

Ska bädda om min säng nu, knarka musik och sen sova. Skriver när jag vaknar imorgon, nån som vågar gissa vilken tid? Antagligen inte.

och kolla vad jag hittade, mina förra årets nyårslöften längre bak i bloggen:
1. Försöka få de som vanligt igen me sofia.
FAIL
2. Sluta äta godis på vardagarna.
FAIL
3. Bli ännubättre på innebandy.
5. Bli bättre i skolan(framförallt när ja börjar 8an)
FAIL
6. Fixa mitt rum hos pappa.
PAPPA FLYTTADE

haha fan vad dålig jag är!
PUSS & KRAM.

att vända på dygnet

Hejsan. Jag har nyss vaknat, klockan är 17.15. Jag har verkligen inte orkat gå upp! Hugo skulle ju till turklandet idag så han och Marcus drog vid 9 eller nått, och de va ju typ då jag somnade för jag kunde knappast sova på natten? Kommer sakna dom lite iaf! Och god dammit, skolan börjar om (eeeeeeh måste kolla vilken dag de är) 4 dagar :( Får ångest av att bara tänka på de, altså om 4 dagar måste jag gå upp 10 jävla timmar tidigare än vad jag har gjort denhär veckan, känns konstigt! Har vart ett lite knasigt lov tycker jag, har inte gjort mycket, till skillnad från hur det brukar vara, typ fiesta fiesta varje kvääääääääääääääääääääll. Skitsamma jag gillart' :D När jag vakna låg det 3 muffins på min säng brevid mitt huvud som btw låg i helt fel ände av sängen, säger bara PUSSS PÅ NEETEN <3

Aja igår iallafall, va i centrum med min syster och åt på donken, hittade vackraste skjortan och leggingsen och ett par jeans som tråkigt nog bara fanns i en liiiite för liten storlek, doh! Jag hittar jeans lixom, hur ofta händer det?! Leggings for life! exakt en vecka till min birthday iallafall .. Nu ska jag  typ äta något för jag är hungrig. Puss

Im to sexy for my shirt

HELLU! Sitter härdå, missbrukar min läppgrej som mamma köpte till mig från apoteket. Har typ 5st nu ifall jag skulle tappa bort, love it! Iallfall Marcus och Hugo kommer kanske hit snart, får inte tag på Macan! Idag har jag sovit till 1, haha jag gör framsteg (y) och sen centrum. Hittade en jacka till Neeten witch means $$$$$ till mig, don't ask why! Den var dock så fin att jag själv skulle kunna tänka mig en, men whatever. Jag är fett snygg just nu! Galet fan. Supersexigtttttttttttt. Men ni får hadet grymt så ses vi!

Snyggsnygga jag just nu, rawr vill bara käka upp mig själv!

lyckat kvinnaaa

Godmorgon! Jag vaknade nyss. Igentligen vakna jag typ 2 imorse av att mamma ringde mig, sen blev jag lack på henne pga något random och la på ett antal gången och råka somna. Vakna halv 5 nu, mörkt ute, ångest! Folk säger att jag är den tröttaste person dom känner.. dom har nog rätt. DUDE! Jag har typ träning snart, om typ två timmar -.- och de va typ 10 timmar sen mamma gick till jobbet, rofl! Och gissa vem som fyller år om 9 dagar?

Aja, nu ska jag äta frukost!

meningslös rubrik

Chill out ye. Har bytt server på Äppelmos. Nu: Turalyon, Alliance, och nytt namn Äpple. Drog ut ett tag och träffad Simon Ville och Sam, Simon elstötade mig hela tin'! Pussaaaaaaaaaaaaaaaaar

tired

Holaa. Fett irriterad -.- Sitter typ hemma och limmar ihop mina fingrar med nagellim (lol) och snackar med wowkevin. Agnes är typ sur påmig. Knasigt värre! Igårkväll va lite överdrivet tråkigt, spela wow lite smått till 4 och marcus dissa oss. Ja va allmänt inte på humör. Chillat hela dagen med macan och hugz , sen drog ja hem för dom skulle va med sofie eller nån ? Orkarnte bry mig. Ska kanske gå och lägga mig snart, jag och mamma ska åka till farmor imorgon tidigt, i västerås. Överdrivet längesen sist! Har inge mer o skriva puss.

ahmedahmed

Ikväll blir det lan hela natten @ hugos house med Macan. Chill som fan!

AGNES VART ÄR DU?

bit för bit igen

Fail. Vi hade matteprov idag! Jag va sjuk :) muahhhwhwhhaahh ..
Vakna halv 2 lixom, snacka om o sova igenom en hel skodag?! Verkligen galet skönt o vakna upp mitt i nv lektionen och små skratta åt dom losers som sitter och lysnnar på Lennarts grymt smarta grejer (y) 123 CAAAAAAAREFACE

Okej jag ska sluta. Elleeeeeeeeeeeeer? HAaahAHAHDAHDHAHDAH ADHD humör jag är på. Sitter fortfarande i pyjamas. Mamma kom hem och gjorde äckligaste maten till mig! Fiskbullar och potatis?! God dammit. Dog. Idag har jag: Spelat wow, kollat på tv, lagat mat, klappat katt. (som btw sprang rakt in i väggen idag, ja bröt ihop av garv fan, stackarn!) Whatever, lyssnar på musik typ. Vill ha glass, yummie. PUSSSSSOCHKRAM

crazy ass mdf

Har skitdåliga ondömen i Spanska, matte och no. Helt okej i svenska och so, bra i musik, engelska och hemkunskap.
GRATTIS PÅ MIG. *apploderar*

Vart sjuk idag, troligen imorgon också. Resten får vi se! Fyller år om två veckor och de kommande lovet behövs verkligen! Behöver få upp livsglädjen lite och komma tillbaks i den fasen jag var i somras. Ye. Kärlek till mina vänner :) Cya

nu kan du få mig så lätt

Hej. Eller nått
Så fort jag sätter på musiken sätter musiken igång min hjärna, love it!
Jag och Agnes ska göra en blogg tillsammans har vi tänkt, men ska självklart inte dissa this1! Whatfuckingever, vet inte vad jag ska skriva. Eller jo, jag vet vad jag vill skriva. Jag vet inte vad jag kan skriva. Men det spelar ingen roll. Jag borde sluta sätta punkt hela tiden. Sjukt jobbigt.

Idag gick jag till skolan, igen. BAAAAAAD NEWS på spanskan, jag pallarnt! Efter så hänkade Hugo hem till mig, wie. Sen kom agnes o hugo rullade till Macan, sen kom Elias och vi tre sprang typ, UÄÄÄK, kallt och mörkt. Hem och åt lite och hängde här, sen tillslut gick dom, HA-hA =) I helgen ska jag vara med Agnes, mitt lyckopiller, lika jävla sjuk i huvudet som jag.

Adios

högsta volym och jag hör inget annat



(btw. jag och ankan ska skaffa en blogg tsm, och nej ja komme rinte dissa denhär)

halvglatt

Hej på er! Eller godkväll, haha.. Kom precis hem. Vart på träning, såg pontus den tjockisen som träna innan oss, rofl! Idag har jag vart i skolan, gjort spanskaprovet g-delen gick helt okej (?..), vart på elevråd och stört sönder mig på gunilla IGEN! Vill bara, bokstavligt talat, vrida nacken av henne. "Här är en skola med klass, stil och här ska vi inte ha några mössor eller ytterkläder på oss inne, sen fattar jag inte varför ni inte tjallar på era kompisar som sparkade in väggarna, det går ju ut på er" GUUUUUUUUUUUD, vad tänker man?! -.- Skulle kunna hålla på hela dagen.

Aja, sen hem och åt tårta haha. Drog till centrum med mami och fick en kofta, strumpbyxor och vantar, sen hämta vi agnes och drog till träning! Nu sitter jag och lyssnar på kent och ska snart duscha, pussar!


Koftan. Den ser grå ut men det är beige! & kolla ärmarna, diggart ;)

helg

Det har gått alldeles för snabbt. Imorgon börjar ännu en vecka av den delen som igentligen inte har ett skit med mitt riktiga liv att göra, bara ett onödigt tidsfördriv som bara ger mer konskvenser om man väljer att slippa. Men god dammit, jag orkar inte!

Denhär helgen har varit fin. Har galet många känslor som snurrar i mitt huvud. Fredagen spenderades med Agnes först, som ni såg i vår vackra video lite längre ner. Sen gick vi till statoil och köpte godis och sprang med en minuts marginal för att hinna med 509an, vilket vi gjorde. Vi satt nere i Agnes källare helt sysslolösa, sen kommer Hugo & Marcus och joinar oss. Blev en sömnlös natt.

På morgonen drar dom och jag och agnes hoppar in i duschen (en i taget ofc xd) och fixar oss. Sen drar vi in till stan och köper en present till min mamma och äter på taco bar. Träffar även Elias och Simon, vi följer med dom till frösunda för Simon skulle äta. Men sen drog vi haha. Missade bussen så vi gick skrikande genom halva frösunda fastän fula huvuden som skrek ner på oss att hålla käften. Jag älskar dig agnes :) Sen tar vi bussen till black sheep där stenhård hade spelning. Träffade Tompa och gänget :D Sjukt längesen ju! Sen hem till Elias med vattenpipa, Agnes, Simon, Pontus och någon Ellinor. Vi drog därifrån runt 1, och deckade på engång i källaren efter te och mackor, men väcks efter typ 10min av att Pontus och Elias knackar på fönstret, så vi drar upp och öppnar åt dom o får sällskap av dom till ungefärg 5 på morgonen, chill!
Mamma fyller år idag! Men jag har legat och sovit från 8 imorse tills 18.00, snäll unge?!

Aja puss på er.

ABDULLAH

Två fucking ord, 10 fucking bokstäver och ett fucking mellanrum.
FUCK SKOLAN

Idag har jag:
- Ljugit om mitt skolarbete
- Fått en utskällning
- Tagit en spruta
- Gått i högklackat lite för länge
- Köpt en tv till Sandra
- Hittat en kamera till mig
hejdå

spydricka och störd morsa

HELU! NU SKRIVER JA HÖHÖHÖ
Sitter hemma nu, neeten bakar kladdkaka den pussgurkan. Ska gå och pussa på henne. Jag har vart sur på mamma för hon vägrar beställa hem mina skor för vårt "bråk" igår. -.- Död åt sånt. Just nu dricker jag exakt det som kom upp min strupe i söndags, eller jag inte EXAKT men you get it! Monster. Kommer nog aldrig kunna dricka de nå mer efter att mina 6st i kylen är uppdruckna. Igår repade jag med vit vit neger och yee, det va najs! Här är låten vi spelade igår ..


Sen blev det träning och sen hem, kom hem halv 12 O_o. Idag, skola. Sen lekte jag med Hugo hemma hos honom, sen kom även Marcus ett litet tag^^ fortfarade lite sur på honom dock. Nu får ni ha det bra, pussar!

svampbobfyrkant

Hej på er fulingar!
Två ord: GALEN KVÄLL.

Vi var i stan 5 timmar, fick 7 monster på plattan och min väska blev tung. Jag tova agnes pontus åkte tåg till slutstationen och sen till slutstationen åt andra hållet. Vi åt på BK och Pontus raggade på tjejer. Jag och tova mådde bra?! Kan inte skriva exakt varför men de va galet korkat. Vi drog till IO runt 10 på kvällen och jatt där ett tag innan jag fick sjukt ont i huvudet + må illa. Det blev bara värre och värre ju längre tiden gick och dom hade inga huvudverkstabletter. När klockan närmade sig 4-5 på morgonon pallade jag inte mer. Började gråta och ringde mamma. Hon kom och hämtade mig fort som satan och fick stanna ett antal gånger så att jag kunde spy. NAIS!
Kom hem och somnade. 8 timmar sömn sen va allt bra. Mamma trodde det var migrän, jag vet inte.

Skola imorgon.
Marcus och Hugo smet hit ett tag idag, vi hade tråkigt.
Nu kollar jag på svampbob och ska äta när mamma kmr hem!
KISSES

Chillen i grillen?

Hello ppl! Sitter hemma hos ankan och har precis käkat frukost, klockan är snart 2 och vi chillar galet. Igårkväll drog vi till qlan där satans tös kör hade spelning, awesome! Gick i mina klackar hel kvällen och fick inte ens ont? De slutade med att jag verran agnes tova carro linda och elias satt hemma hos agnes runt 12, agnes hade ff. Sen drog dom, och jag agnes och elias deckade nere i källaren och sov som stockar.

Efter skolan igår hängde jag och hugo hemma hos mig ;) Sen kom Marcus ett tag. Ikväll blir det IO och vi blir 9pers alltsomallt tror jag. Kommer bli gr8. Va uppe till 8 på morgonen typ och bara lira wow, sånt man gillar!

Vi ses sen, puss.

Failbarn

Hej alla läsare. Sitter här har precis slutat köra wow. JAG MÅSTE SLUTA MED WOW! Jag kör alldeles för mycket. Jag har missat två prov och jag måste plugga asså, jag är verkligen fail. God dammit, ångest! (70 på min hunter nu btw).

Min syster ligger och sover i min säng här bakom mig, vet inte varför. Mitt rum ser ut som skit, saker överallt så när jag så sova så puttar jag bara ner allt på golvet och sover, haha. Nej usch, nu ska jag duscha. Marcus kom till min skola och jag hugo och han drog till mig en stund, sen skjutsade Marcus mig till träningen på moppen. Träningen sög apballe, jag orkade verkligen inte! Aja måste börja sova lite grann också. Men bara lite. Lite.

Duscha
Väcka neeten
Kolla på 2½men
Klappa på min katt
00.55 SOVA!

Hur ska jag hinna?

xoxo

Im your biggest fan i'll follow you until you love me, papa, paparazzi

Glömde mitt lösenord :3 lol. Sen kom jag på det igen!

Ligger helt bakofram i min säng och pratar med Marcus på msn, har wow på windowed och kör lite ibland sådär, pallant. Gissa vad jag har gjort idag? SOVIT. Kände mig inge bra imorse så jag somnade om och vaknade 13.15, fyfan vad sköönt :D Körde wow, åt massa av kakor och drack te.

Vet ni vad jag gjorde sen? Jag beställde hem en grej från internet. Den som gissar rätt är typ bra? om ingen gissar så får ni aldrig veta, hahaha. Skulle ha kollat på dh första avsnittet idag men så blev det ikke! Okänd anledning. Kanske går till skolan imorgon, kanske inte. CYA!

fan fan fan

IRRITERAD.
Denhär dagen har vart tummen ner. Alla har vart allmänt dryga och jag har vart allmänt deppig. Saker är inte som man tror dom är, och jag vet inte om jag ska säga bättre eller sämre.

CYA

Marcus har precis dragit

Sitter här nyduschad och har precis färgat håret. Marcus gick precis, han har sovit här 2 dagar i rad nu :D I förrgår sov Hugo och Marcus hos mig. Och Lars fyller år idag så vi ska ha nån "fest" här typ, lol. Nu ska jag fixa mig och välja kläder, puss och kram!

Hos Marcus

EEEEEEEEEEEEEEEEY Vi spelar wow. Hugo är här. De fanns inga platser kvar på io så de bajsar vi på. Puss


kola vilka snorungar ja umgås med :)

SUCK

Hahah förlåt men jag skrattar lika mycket varje gång någon kommenterar mitt inlägg där jag skrev massa skit om en tjej, och givetvis tror ni jag syftar på nån random brud i min klass, haha de skulle det säkert kunna vara eftersom texten stämmer in lite på henne också men i detta fall är det om någon helt annan. Inse de ;) Och för den delen bryr jag mig inte om ni tror att det är om henne eftersom hon är MINST lika patetisk, lilla gumman :) Men sånna som hon lägger jag inte ner tid på att skriva om, ganska onödigt! Så, ger ni upp nu eller?

Kameran har inga batterier

Såhär ser skorna ut iallfall, dom kostade 600kr och jag älskaar dom :D kameran är somsagt död så det blir webcam pics igen. Köpte även lackleggings, en lång grå cardigan, en "jacka" från gina, ett halsband och en halsduk.



Jag har shoppat igen

Visar sen, ska gå ut och träffa Simon nu, pussar!

RSS 2.0