måste göras

Ska fixas innan skolan börjar!
En lista med lite saker så jag ska komma ihåg det, haha.

Fixa en ny design till bloggen, hoppas jag!

 Shoppa nya skor x2 och kläder

  Träffa Agnes baby

  Köpa wrath of the lich king (hehhe)

  Hämta min kamera som är lagad på elgiganten



död åt internet

Var hälsade kära vänner! (?)
Dålig uppdatering jagvet, självklart inte med flit. Vi skyller på mitt damp internet, eller hur vavaa? I förrgår så sov ja typ hela dagen, gick upp fixade mig sen hem till ludde och sitta på hans "vindbalkong" det va hur chill som helst, massa folk + kevins vattenpipa följde med. Trevligt trevligt! Igår = SOVA & WOW, behöver jag säga mer? Nää. Har blivit ganska mkt wow nu senaste tiden men de är så jäkla chill ju, och såfort ja slutat spela så dör internet (WHY?).

Hursomhelst har jag typ feber nu, trots det orkade jag pallra mig till staden och kolla lite kläder och sånt inför skolstart och ja hitta väl en hel del fint! Bland annat ett par jeans, gud så olikt mig lixom?! Går ju runt i mina leggings&strumpbyxor året om, thats so me. Köpte dock inget pga pengarbrist, men det kommer..

Btw satt jag och funderade lite igår för jag kände nån slags saknad efter skolan, som jag alltid brukar känna vid denhär tiden på lovet, och kom fram till följade: Jag saknar att hata skolan, hahahah! Sug på den wääähää. Mjuu puss på er och förtsätt gärna läsa denna awesome blogg!

siffror och sånt

1.  Vaknade 2. Åt frukost. 3. Duschade och lyssna på musik 4. Träffade Simon 5. Åkte till skytte och skulle glo på träning (?) 6. Ringde Dante istället 7. Han, linus och nån annan kom dit 8. Vi gick enda till västra skogen & snackade bara 9. Planka tuben tillbaks till centrum & mötte simon 10. Ja gick hem till mamma och hämta mina nycklar 11. Träffa simon och sammy & det var ganska (mycket) LAAAME.

(Ps. Jag saknar dig
sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhär mkt agnes *fäller en tår*)

Så snurra min jord igen
Radion spelar vår sång
Stockholm ligger öde och världen håller andan
Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång
Å allt som du gör blir till pärlor på min panna


igårkvällen

För det mesta iallafall.. Träffade Simon vid 8 typ, vi drog och träffade pontus, chillade lite, träffade Kira, chilla lite till, sen behöver jag inte nämna resten. Fyfan för förääldrar säger jag bara. Vad ska ni göra idag då? Ni såg väl att jag tog med mig lite av Bulgariens vackra väder hem igen va? Thank meee =)

Dagens syssla:
WORLD OF WARCRAFT hela dagen.

Ha det så bra gulleplutts, och förlåt mig för alla aggresiva inlägg på senaste tiden!

hemma, så skönt!

Kolckan är 3 nu och kom precis hem. fick med mig Britneys parfym från taxfreen och fetaste paketet tictac, är typ skitberoende av dom små sakerna, haha ! Men nu ska jag sova, ska träffa folk imorgon så jag kan ju inte sova bort hela jäkla dagen, puss på er!

bulgarien dag 4&5

Hey hoe! Vi fortsätter vårat chill-liv här i paradiset, hahaha. Stranden, poolen, shopping och utekvällar, det gillar vi vaa? Har vart sjukt seg på att ta bilder men några iallafall :) Hoppas ni har det bra där hemma!

Så himla najs drinkar (men inte billiga..)


Jag är faktiskt inte fullt så mogen som ja ser ut haha (a) Men endå, konstverk på neeten!


Blir fan smygfotat 24. Im famous dude. Bjuder på den!



bulgarien dag 3

Tja folket! Hoppas allt är bra. Hörde att vädret va skit där hemma i Sverige, moahaha! Men antagligen så ändrar de väl på sig när jag kommer hem^^ Vädret är fortfarande nice här iallafall. Idag har vi shoppat, ätit på donken och vart ute, kom väl hem runt 2 kanske? Orkar inte skriva nått långt inlägg eftersom denhär dagen mest har bestått utav sova, men bilder får ni iaf! Kommer hem den 24 om nån undrar, men jag nås på mobilen hela tiden!

Really hot! or not.


Affär som hette cocacola supermarket som bara sålde sprit, haha!


ohyes, mina heta brillor som man typ inte ser ett skit med.


inte så många bilder idag, tyvärr (: Pussar


bulgarien dag 2

Idag tvingade dom upp oss till frukosten typ 9 på morgonen, helt döda. Dom andra gick ner och ja sov, fast jag kom sen också. Sen ner till stranden, där vi låg hela dagen och stekte. Elin och Lars hade med sig alla världens uppblåsbara saker haha, så när vi inte pallade ligga i värmen längre var det bara att flyta omkring i vattet, snacka om najs? Käkade glass också. Sen drog vi hem runt 4, och åt melon och skit, underbart! Jag duschade av mig all sand och la mig sen i min säng. Vaknade upp vid 20.00 och fick panik, trodde att den va 8 på morgonen och att jag hade sovit igenom hela natten, så jag gick upp och skällde ut mamma, helt seriöst. Hon typ vek sig av garv haha..

Sen fixade vi oss och drog först till mcdonalds (???!!) och sen till en bar, där vi tog en drink, för att sen dra vidare till en random klubb där dom spelade benny benassi och alex moreno, helt awesome, träffade roligt folk. Dock var allt folk typ aspackade och vissa spydde och kunde inte stå upp så vi drog ner till stranden och stod där och dansade ett tag. Sen till supermarket och köpa vatten, sen hem. Där låg neeten och sov tråkmånsen. Nu ligger jag här på golvet i hotellet. Massa pussar och bilder till eeeeeeeer!

typ döda på morgonen? vet inte hur många gånger jag skrek "jag hatar er" haha.


Neeten steker och ja sover som en stock, vakna upp och va bränd som en pannkaka :(


Alla små barn sprang kring som hamstrar i domdär bollarna


Älskar dehär partylandet ;D



bulgarien dag 1

Tja allihopa, ligger i vårat hotellrum, på golvet, och skriver. Elin stalkar mig!! Det är sjukt varmt här, runt 30 grader. Vi kom hit 11 imorse och fick värsta värmevågen över oss. Kom till hotellrummen och hoppa direkt ner i bikinin och ner till pooeln, där låg vi drack cola, solade och badade några timmar. Så jäkla härligt här altså (förutom att äckliga mr. mens kom idag och det finns massa kryp xD) Vi tillbringade typ en massa tid åt att leta en affär där man kunde köpa tamponger (hahahha). Senare gick vi ner till staden och kollade runt på i stort sätt alla affärer. Tillslut satte vi oss och tog en drink, sen till resturangen där det blev pizza. Sen pallade jag och Elin inte värmen längre så vi hämtade bikinisarna och badade i havet hur länge som helst. När vi gick hem va det helt mörkt =) Kvällen blir nog inget speciellt, vi sitter nog ute och mysarpå våran sjukt stora terass och dricker pepsi. xoxo !

Lovelly utsikt från terassen!


Favoritbild på oss tre, så sjukt fin strand.


Haha sjukt stora vågor.


Nattbad (;



sista inlägget

Tjena allihopa! Kom precis hem från the port, tog en cola och dom andra drack öl. Idag tvingade lars och mamma upp mig typ 11 ?! och sa att vi skulle ut och springa, så jag klev upp tillslut och sen sprang vi typ halva brunnsviken och sen tillbaka, fråga inte varför.. Sen iallafall så kom jag hem och jag spelade wow ett bra tag, tillslut så la jag mig i sängen och kollad epå "the simpsons" på tv. Nu har jag även packat, har försökt ta med mig så lite som möjligt för att jag ska köpa så mkt där, men det gick inte så bra. Typ 3 par skor (gladiatorklackarna, flipflops och fredperry skorna), 5 tröjor, 3 shorts, 1 kjol, 1 par jeans och 2 klänningar :$ Sen 2 bikinis, hårspray, parfym, smink, armband, hårgrejjer, solglasögon, min nitväska och ett nitskärp. I guess i'll survive with that.

Så jäkla najs det kommer bli, verkligen superskönt. Vårat plan går 7 imorgon, vilket betyder att vi måste upp 4 för att ta bussen, fyfan! Men ja kommer väl inte sova mkt iallafall så whaatever. Det kommer finnas internet på hotellet och Lars har laptop med sig så jag ska försöka uppdatera. Däremot.. Min kamera är på lagning :(:( Så inga bilder, men ni får leva endå. Puss och kram på er och hoppas det blir skitdåligt väder här så jag har nått att skratta åt sen :D

dreamshoes

Så himla snygga! 449 jäkla kronor :(

äntligen

Hej allihopa! Känner hur tråkig min blogg är just nu, men haha whatever. Jag är bäst endå. Nu är det klart, på fredag blir det bulgarien, 100%. Gud vad vi har kämpat. JAg har iallafall badat sönde rmig i bubbelpoolen här ute och druckit aldeles för mycket cola, men skit samma! Nu ska jag kolla på paradise hotel, ni får ha det bra !

(vårat hotell 8D)


PS. Britney is the shit<3.

bad luck

Usch, dom senaste dagarna har allt gått fel känns det som (förutom britney då!) Dels för att resan gick helt fel och min kamera började helt plötsligt ta svarta bilder och man ser inget på skärmen (av den anledningen har jag bara skrivit text-inlägg). Men iallafall, vi vill så gärna åka utomlands nu så vi kostade på 10000 extra för att flytta biljetterna och minst 30 telefonsamtal typ. nu verkar det iallfall bli så att om allt går som det ska, så åker vi till Bulgarien den 17e , altså på fredag. Det blir tydligen ett 4/5 stjärnigt hotell, och vi fick 5500 rabatt typ, har inte så bra koll. Men det blir säkert bra om allt går som det ska, så nu jävlar ska vi ut ut dehär skitlandet !! (okejokej ja älskar sverige med ni fattar). Nu ska ja köra wow seeya.

underbart

Tjatja. Fint inlägg här nedan eller hur? hm..
Britney var hursomhelst helt underbart. Råkade sitta brevid Natacha Peyre också, alla killar vill va mig! Nämen det var najs. Först när ja såg Britney blev ja helt chockad, lixom hon som är i alla tidningar och allt står 10m framför mig, lixom min barndomsidol och allt! Det var helt galet. Hon mimade sig igenom hela konserten men whatever lixom, allt var endå helt awesome. Men när hon sa "watsup sweden? Now im gonna sing "everytime" och sen tog hon upp en mikrofon och sjöng på riktigt, så blev det typ förmkt. Grät som en barnunge genom hela låten, som jag och neeten satt och lyssnade på i 2an. Sen i slutet när hon körde womenizer stod hela globen upp, grym upplevelse.

Anyway åkte vi till donken direkt efter and thats it. Vi kanske hittar en "sista minuten" resa till grekland eller nått imorgon om det är bra hotell, Lars hade tydligen hittat nått. Men nu ska jag kolla på paradise hotel och sen sova, puss!

bulgarien är bajs

Dom hade bokat oss fel. Samma datum fast augusti. SKIT PÅ ALLT !
Horjävlel på horflygbolaget som lurat oss upponer. Jag ska sparka in min betångvägg och bryta foten så kanske det känns bättre. Fuck it!

nu: Brittans konsert.

tjena mellan bena

Tjena. Hur mår ni?

Fredag:
Satt hemma och spelade wow. På kvällen gick ja ut och träffade Simon, och vi träffade Pontus & Niklas vi grillen. Niklas och pontus skulle äta så vi väntade utanför deras port, sen kom Pontus, vi chilla. Jag satt i ett träd och åt mig smällfet på körsbär, myspys. Sen träffade vi Ville, Annie, Doris och Rosanna. Rosanna hade en rolig funktion på sin mobil som vi utnyttjade grovt mkt. Jag klättrade upp på random lyftkransliknande grejj, kom hem försent och fick utegångsförbud woho.

Lördag:
Gick upp 5 och åkte till neetens konfa, va där hela dagen. Sjukt random. När ja kom hem trodde jag att min mobil va glömd på denna öde vässarö och la mig i sängen och deppa, råkade dock somna (klockan va 17.00). Vaknade sedan upp 4.00 och ställde mig upp och sa "hoppsan",  Sen kolla ja på klockan och insåg vad som inträffat, hahahahhaha. Dock låg min mobil brevid mig då så jag kunde andas. Attans, missade middagen och allt :)

Söndag:
Spelade wow hela dagen. Åkte till centrum med neeten och gjorde randomgrej, kom hem kom försent och fick mera utegångsförbud, dock inte neeten (?) och åt smörgåstårta med släkt. (neeten fick ipod touch och dator) Spelat wow hela kvällen. Lyckat.

Imorgon britneys konsert och i örevrmorgon flyga till bulgraien i en vecka. Puss och kraam!

ingen lust

Hej bloggen! Sitter här i mitt rum, kom ju hem imorse. Har bara sovit hela dagen och spelat innebandy, asnajs. Men iallafall, allt har vart skönt, men guud så fult mitt rum va när jag kom hem. Om jag ska erkänna så sket jag i att städa även när jag skrev dedär inlägget, hehe. Dessutom har en av mina lampor slutat fungera, men mamma ska typ byta den nu. Men annars har jag ingen lust att städa, och det är verkligen inte likt mig, jag har alltid vart ett städfreak, städat varje kväll och alltid hållt fint, men nu skiter ja i det, lägger datorn i sängen för den inte får plats på skrivbordet, och hållt rent i sängen , garderoben kan jag inte säga att den ser dålig ut eftersom det mesta ligger i högar på golv och stolar. Usch nu känner jag mig tvingadw nästan att städa, även fast jag inte har lust. Aja vi får se hur det blir, ska iallafall kolla på avsnitt 7 och 8 av paradise h sen, som vanligt. Hoppas ni har haft en härlig dag, puss och kram!

jag saknar

- Landet, som inni h*lvette
- Ridningen, tyvärr
- Gunnorp och linköpingfolket
- Min fina klass

studsmatta

Hej folket. Fick precis hicka :< haha! Jag har precis ätit frukost och ska snart klä på mig, tror vi ska till nån relax grej där man får lunch och bada, men ja ja måste ju ha öronproppar isf hih.

Igår så åkte vi och shoppade, wiho! Dom hade tre köpcentrum i rad i luleå, dom hade ett h&m, ett ginatricot, ett monki, ett accent och några najs skoaffärer men resten va helt okända, men jag klarade mig ;) Köpte en turkos tröja/ topp whatever från gina , lila underkläder med vit spets (asnice) från h&m, ny väska med axelband som ja ska ha till skolan typ från accent, sen köpte mormor foppatofflor till mig i smyg för att jag tar hennes hela tiden (när jag ska gå ut) lixom wtf?! Hej jag är töönt ^^ Dom va rosa iallafall som tur var. Sen hittade jag en jätteskoj huvud-kliar-grej nånstans här och vet ni hur najs den är ? :'D Min nya homie wäää.

Aja henrik&rikard har studsmatta så ja klarar mig (+ värsta smultronstället :O:O:O:O:O) och henrik har växt jattemkt! (han är bara två dagar yngre än mig och va typ väldigt massa söt och kan spela gittar) hehe. Mamma och Lotta planerade att fixa ihop oss, ehm .. Slutsnackat. So long mdf!

ludd i öronen

Nu ska jag sova. Min mor har precis droppat mina öron proppfulla med droppar, och ska sova med två bommulstussar i öronen, naajs! Rolig syn. Finns inte så mkt att göra här förutom dator nu när jag inte är helt frisk, så klart jag bloggar lixom. Inga bilder dock =) Whatever, nu ska jag glo lite på 52 tums tvn här (även fast jag inte hör ett skit med dropparna i öronen) och sen sova, så ni får ha det gött. Ses imorgon!

 Linda the schtekare, det var tider det ^^

öroninflammation

Tja ellihopa, gissa vart jag befinner mig? Ni kommer aldrig gissa rätt.. Nämligen norrland eller rättare sagt boden. Flygplanet gick 7 imorse och jag hann inte skriva igår så därför visste ni inget. Vi kommer vara här till på torsdag, och typ chilla bara. Men härligt nog har jag lyckats haffa en öroninflammation , antagligen för att jag badade för mkt när vi var ute med båten, men whatever. Går på alvedon och några skumma örondroppar så jag slipper smärta på dagarna men jag har bara sovit 4 timmar på två dygn, legat på nätterna och grinat som en barnunge för det har gjort så ont, vet dock inte varför (; 

Igår kom agnes hem bara över dagen tror jag, för nu har hon ju åkt iväg till gotland :< Men iallafall så äre klart jag åkte och träffade henne. Vi var hemma hos henne ett tag först, gjorde mat typ :D Sen vid datorn och spela hög musik , osåå dansa vi vals, eller nått. Sen träffa vi Elias och hans kompis Niklas som hade rolig dialekt, och vi drog hem till han efter att dom köpte godis på statoil. Drog hem väldigt tidigt dock, 11 typ för jag var tvungen att packa. När jag och agnes skulle säga hejdå så följde hon mig en bit och sen stod vi och kramades jättelänge, och Agnes sötnos började gråta för att hon typ ska va borta resten av lovet, och vi typ inte kommer kunna träffas, så jäkla söt. Älskar dig baby.

Men nu ska jag bada i mormors jacuzzi (okänd stavning) och fortsätta drog ner mig med medicin, puss och kram!

så jäkla glad


pictures

Hemma, igen! =)
Fyf*n vad mysigt det har varit, fint väder och allt hela tiden.

Jag och mamma tog den båten och blev sen upphämtade av dom andra


Min fisk, som va helt awesome och sprattlade aldrig :D


Hoppar från  hög klippa, btw ser ni hur fint det var?


Kistofer i båten ^^


Aaaasfint, somsagt


Båten som vann hela jäkla volvo ocean race låg i sandhamn, där vi va sista natten :o ascoolt

godnatt och hejdå

Tjenare alla glada människor! Har blivit nån slags "sommarlovs-vana" att skriva ett seriöst inlägg såhär på natten haha, men det är lixom skönt, kan blir lite rörigt på dagarna. Nu har jag packat för 5 dagar, duschat och rakat mina ben och är helt klar, eftersom jag och mamma drar till vaxholm imorgon vid 9-10 på morgonen (oh great?!) där lars elin och kristofer hämtar oss med båten. Sen blir det bara bad, sol, grillningar och sånt tills på söndag, hoppas att vädret håller sig hela tiden :d

Men nu ska jag bara ligga och kolla på alla avsnitt av paradise hotel tills jag somnar, och antagligen kommer jag inte hinna skriva imorgon innan vi drar, men denhär gången är de mobila bredbandet med så jag kommer väl uppdatera några gånger, även kameran hänkar ;)

Men ha det så fint nu och sakna mig inte för mycket. xoxo

RSS 2.0